De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken

Gouds Vakantie Kinderfeest 2015

Het GVK is een vereniging met 20 vrijwilligers, die zich al meer dan 80 jaar inzet om ca. 55 kinderen een fantastische kampweek te bezorgen. Naast 2 maandelijkse vergaderingen zijn ze het gehele jaar bezig met de voorbereidingen. Dit bestaat uit onder uit het bedenken van spelletjes, sponsors zoeken en collecteren voor Jantje Beton (met een gedeeltelijke opbrengst voor het GVK). Zij proberen de kosten van het kamp zo laag mogelijk te houden, zodat het ook voor een kind uit een minder bedeeld gezin mogelijk is om mee te gaan.

In deze financieel moeilijke tijden heeft het GVK contact gezocht met Voedselbank Gouda en aangeboden sponsors te vinden, zodat enkele kinderen toch een week vakantie kunnen vieren. Het GVK wil de COMPAREX Foundation hartelijk danken voor het sponsorbedrag dat is geschonken.

'Het is zo mooi om die kids te zien genieten. Daar doe je het allemaal voor. Alle voorbereidingen en hoe moe je aan het einde van de vakantieweek ook bent; het is het allemaal waard!

Met het thema van dit jaar, 'Reis door de Eeuwen', maakten we elke dag door middel van de tijdmachine een reis naar een ander tijdperk: Pre-historie, Middeleeuwen, Franse tijd, Flower Power. Het weer was fantastisch; een goed excuus voor nóg een watergevecht!'