De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken

Eigen initiatieven 2016

Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds is het enige goede doel dat zich uitsluitend inzet voor de 230.000 ouderen die leven onder de armoedegrens. Zonder vrijwilligers, medewerkers, bestuur en ambassadeurs kunnen we geen hulp bieden of activiteiten organiseren. Al deze mensen werken vol overtuiging voor ‘onze’ ouderen om ze de aandacht te geven die zij verdienen.

Collecte voor de ziekte van Huntington

Collecte voor de Ziekte van Huntington

De ziekte van Huntington is een erfelijke hersenaandoening. De oorzaak is een verandering in het erfelijk materiaal. Hierdoor beschadigen bepaalde zenuwcellen in de hersenen.

24 hour AMRAP challenge - Staan voor Daan

24-hour Amrap - Ga staan voor Daan

De 24-hour Amrap Challenge is een uniek, wereldwijd en 24 uur live wedstijd wat je in teamverband aflegt. Zij hebben meegedaan met deze wedstrijd om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting "Ga staan voor Daan".

Fonds Verstandelijk Gehandicapten

Het Fonds Verstandelijk Gehandicapten zet zich in voor de positieverbetering van mensen met een verstandelijke beperking en biedt financiële ondersteuning.

Gouds Vakantie Kinderfeest 2016

Het GVK is een vereniging met 25 vrijwilligers, die zich dit jaar voor de 85e keer inzetten om ca. 50 kinderen een fantastische kampweek te bezorgen.

 

Oracle Partner Ride

Op 14 juni 2016 organiseerde Oracle de Partner Ride: een fietstocht van 33, 55 en 77 km waar al haar partners aan mee kunnen doen.