De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken
Het GVK is een vereniging met 25 vrijwilligers, die zich dit jaar voor de 85e keer inzetten om ca. 50 kinderen een fantastische kampweek te bezorgen. Naast 2 maandelijkse vergaderingen zijn ze het gehele jaar bezig met de voorbereidingen. Dit bestaat uit onder uit het bedenken van spelletjes, sponsors zoeken en collecteren voor Jantje Beton en Oranje Fonds (met een gedeeltelijke opbrengst voor het GVK). Zij proberen de kosten van het kamp zo laag mogelijk te houden, zodat het ook voor een kind uit een minder bedeeld gezin mogelijk is om mee te gaan.
 
Het GVK wil de COMPAREX Foundation hartelijk danken voor het sponsorbedrag dat is geschonken. Het bedrag is besteed aan een uitje naar een pretpark om onze 85e verjaardag extra te vieren. Wat hebben de kinderen genoten!!!
 
Hanneke van der Lugt: "Ik ga nu al 8 jaar als vrijwilliger mee. Ik vind het fantastisch om de kinderen elk jaar weer `groter‘ terug te zien. We doen het allemaal voor om op die kindersnoetjes een glimlach te toveren. Alle voorbereidingen en hoe moe je aan het einde van de vakantieweek ook bent; het is het allemaal waard!"
 
Gouds Vakantie Kinderfeest 2016 (2)
 
Gouds Vakantie Kinderfeest 2016 (1)
 
Gouds Vakantie Kinderfeest 2016 (3)