De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken

Op 14 juni 2016 organiseerde Oracle de Partner Ride: een fietstocht van 33, 55 en 77 km waar al haar partners aan mee kunnen doen. Het doel van de Partner Ride is zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

More2Win gelooft dat meer mensen moeten profiteren van wereldwijde sportevenementen, zoals de aankomende Olympische Spelen in Brazilië. Daarom ondersteunt More2Win dit jaar, samen met Oracle en haar partners, een scholenproject in een achterstandswijk van Rio de Janeiro.

Aan de Partner Ride hebben 100 medewerkers van Oracle partners meegedaan, waaronder vijf collega’s van COMPAREX Nederland aan de fietstocht van 77 km.

(v.l.n.r. Rogier Petri, Eva Büchli, Marc Betgem, Michel van Teijlingen en Mark Winters)

Commercieel Directeur Michel van Teijlingen was een van de deelnemers: “Tijdens het WK voetbal in Brazilië in 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met More2Win. In een van de sloppenwijken in Rio de Janeiro hebben ze een geweldig nieuw voetbalveld aangelegd, volledig betaalt uit donaties. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen wij door Oracle werden uitgenodigd om mee te doen aan de Partner Ride. Geweldig om samen met collega's aan dit goede doel niet alleen een financiële, maar ook actieve bijdrage te kunnen leveren!”

In totaal is er door alle deelnemers en sponsors een prachtig bedrag van EURO 8.500,- opgehaald tijdens de Oracle Partner Ride, wat volledig ten goede komt van More2Win en het scholenproject in Rio de Janeiro.

Meer informatie over More2Win en Oracle

Meer informatie over More2Win is terug te vinden op hun website: www.more2win.com. Wilt u meer weten over de oplossingen van Oracle, dan kunt u terecht op onze partnerpagina.