De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken

SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan de deelnemers samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren zij het leven. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

Mark Bijvoet liep samen met familie de 24-uurs estafette

Van 17 op 18 juni liep COMPAREX Accountmanager Mark Bijvoet, samen met een groot deel van zijn familie, mee met de 24-uurs marathonloop voor KWF Kankerbestrijding tijdens de Samenloop voor Hoop West-Friesland. Door sponsoring, de verkoop van oude spullen, ludieke acties en inschrijfgelden heeft de organisatie in deze 24 uur een ongelofelijk mooi bedrag van EUR 117.000 opgehaald!! Dit bedrag komt ten goede aan het vele onderzoek dat nodig is om kanker beter behandelbaar te maken.

"Dit weekend heb ik ervaren als iets waar je stil van wordt. Los van het feit dat wij het supergezellig hebben gehad in ons kleine tentenkamp met de nodige versnaperingen, besef je continu waarvoor je het doet. In het holst van de nacht langs een met kaarsenzakken verlicht parcours lopen doet je wel beseffen dat gezondheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Graag wil ik de COMPAREX Foundation bedanken voor de sponsoring!", aldus Mark Bijvoet.