De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken
Het GVK is een vereniging met 25 vrijwilligers, die zich in 2017 alweer voor de 86e keer inzetten om ditmaal ca. 40 kinderen een fantastische kampweek te bezorgen. Naast 2 maandelijkse vergaderingen zijn ze het gehele jaar bezig met de voorbereidingen. Dit bestaat uit onder uit het bedenken van spelletjes, sponsors zoeken en collecteren voor Jantje Beton en Oranje Fonds (met een gedeeltelijke opbrengst voor het GVK). Zij proberen de kosten van het kamp zo laag mogelijk te houden, zodat het ook voor een kind uit een minder bedeeld gezin mogelijk is om mee te gaan.
 
Het GVK wil de COMPAREX Foundation hartelijk danken voor het sponsorbedrag dat is geschonken. Het bedrag is besteed aan een uitje naar het zwembad van Center Parcs om een regenachtige dag te overbruggen. Wat hebben de kinderen genoten!!!
 
Hanneke van der Lugt: "Ik ga nu al 9 jaar als vrijwilliger mee. Ik heb me weer helemaal kunnen uitleven: speurtochten, zwemmen, touwslingeren incl. nat pak, modderbadje, spooktocht, bonte avond...."