De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken

SAMEN FIT organiseert attractieve Bootcamp-trainingen in het recreatiegebied ‘t Twiske en het Veldpark in Noord-Holland. Bij COMPAREX doen medewerkers elke week mee aan bootcamps die door SAMEN FIT worden georganiseerd.

Op zaterdag 1 juli organiseerden SAMEN FIT en Runnersworld Zaandam een run waarvan de opbrengst volledig ten goede kwam aan het goede doel. In totaal werd met deze run het fantastische bedrag van EUR 1.010 opgehaald voor het KWF!

Wat ons betreft is de eerste SAMEN FIT RUN een succes. Veel sporters zoeken elkaar op via verschillende sportclubjes, want er is niks leuker dan met een groep sporten. Hier hebben wij met de run van geprofiteerd. Met 50 deelnemers mogen we spreken van een geslaagde dag!

De run stond in het teken van FUN! Iedereen kon deelnemen, zowel beginnende sporters als gevorderden. Na vele leuke en positieve reacties zullen wij zeker nog een editie organiseren. Wij zijn ontzettend trots op alle 50 deelnemers en willen iedereen bedanken voor de support en de donaties!