De COMPAREX Foundation
De COMPAREX Foundation: Samen het verschil maken
Het GVK is een vereniging met 25 vrijwilligers, die zich in 2018 alweer voor de 87e keer inzetten om ditmaal ca. 63 kinderen een fantastische kampweek te bezorgen. Naast tweemaandelijkse vergaderingen zijn de vrijwilligers het gehele jaar bezig met de voorbereidingen. Dit bestaat uit onder uit het bedenken van spelletjes, sponsors zoeken en collecteren voor Jantje Beton en Oranje Fonds (met een gedeeltelijke opbrengst voor het GVK). Doelstelling is de kosten van het kamp zo laag mogelijk te houden, zodat het ook voor een kind uit een minder bedeeld gezin mogelijk is om mee te gaan.
 
Het GVK wil de COMPAREX Foundation hartelijk danken voor het sponsorbedrag dat is geschonken. Het bedrag is besteed aan een uitje naar een roofvogelpark om de kinderen een overgetelijke ervaring te bezorgen. Wie het durfde kon oog in oog staan met een praachtige roofvogel. Het was een groot succes en de kinderen hebben erg genoten!

Hanneke van der Lugt: "Ik ga nu al 10 jaar als vrijwilliger mee. Ik heb me weer helemaal kunnen uitleven: speurtochten, zwemmen, touwslingeren incl. nat pak, modderbadje, spooktocht, bonte avond....Ik vind het fantastisch om de kinderen elk jaar weer ‘groter’ terug te zien. De kinderen kijken altijd enorm uit naar deze (voor sommigen enige) vakantieweek en komen met grote verhalen thuis. Mede door sponsoring kun je kinderen extra verrassen. Heel fijn om voor een bedrijf te werken dat daar voor 100% achter staat".