• Assessments
    Verkrijg inzicht en overzicht met onze Assessments

Wij helpen u met een of meer assessments

Uw medewerkers willen graag altijd en overal gebruik kunnen maken van hun applicaties en data en op elk device. Dat levert voor uw IT een aantal uitdagingen op. Met onze diensten helpen wij u graag bij de digitale transformatie van uw organisatie. Daarnaast bieden wij advies en ondersteuning op het gebied van de Cloud, Security, Mobility, Big Data & Analytics, Computing Everywhere, Information Management en SAM-vraagstukken.

Onze dienstverlening begint bij het inspireren van uw medewerkers in (vaak) gratis workshops over diverse onderwerpen. Hierin laten wij zien welke (technische) mogelijkheden er zijn en vooral: welke voordelen.

Cloud Productivity assessments

Naast de keuze voor een cloudplatform is het natuurlijk uitermate belangrijk na te gaan waar het mogelijk is met cloudoplossingen de productiviteit te vergroten. Skype for Business en Office 365 kunnen ook voor uw organisatie een aanzienlijk voordeel opleveren. Met een van onze assessments inventariseren wij de mogelijkheden voor het inzetten van deze tools in uw organisatie.

Office 365 ProPlus Readiness Assessment

Mobility assessments

Wij geven advies over de mogelijkheden in de mobility-markt. Daarbij vertellen wij u meer over de strategieën omtrent Bring Your Own Device (BYOD), Choose Your Own device (CYOD) en de mogelijke hybride-oplossingen in ons Enterprise Mobility Management Assessment.

Software Asset Management (SAM) assessments

SAM vormt een cruciale schakel bij het verkrijgen van inzicht in uw processen, procedures, organisatie, tooling, beleid en kennis van software. Maar hoe begint u met SAM? Hoe kunt u een helder beeld krijgen waar uw organisatie op dit moment staat en wat de doelen van de organisatie zijn? Het SAM Optimization Model Assessment geeft hierop antwoord.

Computing Everywhere assessments

Met Computing Everywhere vervaagt de grens tussen zakelijk en privé en tussen digitaal en fysiek. Door toenemende technologische ontwikkelingen wordt er nogal wat gevraagd van uw IT organisatie. Heeft u uw IT-omgeving gevirtualiseerd? Mist u overzicht? Met het VMware vSphere Optimization Assessment krijgt u in één oogopslag te zien wat de actuele status is van uw virtuele IT-infrastructuur.

Bent u geïnspireerd geraakt?

Via Inspiratie, Readiness, PoC en Migratie helpen wij u met de Adoptie

Na een assessment heeft u inzicht in de haalbaarheid en voordelen van nieuwe technieken en oplossingen in uw organisatie. De volgende fase is sterk afhankelijk van uw wensen en eisen. Indien gewenst zetten wij een Proof of Concept op. Bij een positief resultaat bereiden wij de migratie voor en voeren deze voor u uit. Maar uiteindelijk heeft een investering alleen zin wanneer uw organisatie ook alle mogelijkheden omarmt. En dat stimuleren wij in de adoptiefase met training en begeleiding.

Heeft u vragen?

Of wilt u advies? Neem contact met ons op!

Neem contact op