• Cloud Quick Check
    Snel inzicht in uw Cloud Case?
    Doe de Cloud Quick Check

Met welke use case profiteert mijn organisatie direct van de wendbaarheid van de cloud? Onze cloud experts van helpen u graag op weg.

Microsoft heeft haar publieke datacenter cloud dienst in april 2013 gelanceerd: Microsoft Azure. Dit platform maakt een enorme groei door. Onderzoeks- en adviesbureau Gartner plaatste Microsoft al in 2014 in het Leaders kwadrant op het gebied van publieke cloud.

Wij hebben gekozen voor Microsoft als strategische cloud partner. Het Azure platform biedt reken-, opslag-, gegevens-, netwerk- en app-services. Azure zorgt voor flexibiliteit en een korte time-to-market van ICT-diensten. De keuze voor de cloud is ingrijpend. Beheer, beschikbaarheid, kapitaallasten & exploitatie en wet- & regelgeving zijn essentiële zaken bij een dergelijke keuze.

Cloud Quick Check

De Cloud Quick Check is een pragmatisch assessment waarin de voor u meest interessante use case voor de cloud wordt beantwoord. Wij starten met een Azure Overview workshop van een halve dag waarin u wordt meegenomen in de mogelijkheden van het platform. Gezamenlijk wordt een use case geselecteerd die vervolgens met uw systeemspecialist inhoudelijk wordt geïnventariseerd en door ons wordt uitgewerkt in een Azure scenario.

Als resultaat ontvangt u een visit report met daarin de besproken onderwerpen, globale kosten van de use case en de concrete vervolgstappen.

Doelgroep

Dit assessment is ontwikkeld voor IT-management, beleidsbeslissers en IT-professionals die zich afvragen welke waarde het Microsoft Azure Platform biedt voor de organisatie.

Uitgangspunten en randvoorwaarden

Dit assessment vindt plaats bij u op locatie. Hiervoor hebben wij een ruimte met een beamer/tv, whiteboard en (WiFi) internet verbinding nodig. Het is ook mogelijk om het assessment bij Microsoft te organiseren. Het bezoek is dan te combineren met een rondleiding door het Microsoft kantoor waar u het moderne werken van dichtbij kunt meemaken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Cloud Quick Check of willen u en uw collega’s zich direct aanmelden voor deelname? Neem dan contact op met Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions.

Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Cloud Manager