• Secure Productive Enterprise Prrof of Concept
  Ervaar de werkplek van morgen...
  ...in uw eigen organisatie

Overweegt uw organisatie een overstap naar Windows 10 in combinatie met het cloudpakket Office 365? De cloudexperts van COMPAREX tonen u graag de mogelijkheden in een Proof of Concept-omgeving. Neem deel en ervaar zelf wat in de Secure Productive Enterprise Workspace mogelijk is en hoe dit uw organisatie verder helpt.

De moderne werkplek

Windows 10 is de ultieme werkplek die gericht is op werken in de cloud. Een Windowsversie met een startmenu dat vertrouwd en herkenbaar is, maar toch ook nieuw. Aangevuld met verbeterde  beveiligingstechnieken en nieuwe functionaliteiten, zoals Windows Hello, Windows Continuum en Windows Universal Applications. Overal toegang tot applicaties en bestanden, onafhankelijk van waar u bent en of deze in uw cloud staan of in een publieke cloud. Met Windows 10 is dit geen uitdaging meer. U kunt altijd en overal werken alsof u op kantoor bent.

Uw applicaties en bestanden benaderbaar in de Cloud

Windows 10 maakt het werken met Office 365 wel heel gemakkelijk. De twee integreren goed, wat de opslag van documenten en bestanden vereenvoudigt. Ook kunt u probleemloos vanuit de cloud werken met applicaties en data die in uw lokale omgeving staan. Een vaak kostbare en lastige VPN Client is daarbij niet nodig, door Direct Access. Dit is een oplossing die u van een Enterprise organisatie kunt verwachten. Uw applicaties volledig geïntegreerd in uw startmenu, maar ontsloten via Azure RemoteApp of Remote Desktop Services: Windows 10 integreert alle cloudomgevingen en is uw Secure Productive Enterprise Workspace.

Voordelen van de Secure Productive Enterprise Workspace - Proof of Concept

 • Verhoogt de productiviteit, mobiliteit en zelfstandigheid van uw medewerkers
 • Betrouwbaar, eenvoudig en veilig door de inzet van Cloud, Single Sign-On en
 • Multifactor authenticatie
 • Ervaar de eenvoud bij het samenwerken met Office 365
 • Eén werkplekinrichting voor zowel kantoor als mobiele werkplekken
 • Eén beheeroplossing voor zowel desktops, laptops, tablets als smartphones

Beheer en beveiliging van de werkplek

De moderne werkplek vereist ook een andere aanpak en oplossing als het gaat om beheer en beveiliging. Het uitrollen van een op maat gemaakte image op de werkplek behoort echt tot het verleden. Dit geldt ook voor beperking van werkplekfunctionaliteit. Vandaag de dag gaat het om beveiliging van informatie zonder beperking in vrijheid voor werknemers die juist willen samenwerken met collega’s, partners en andere relaties. De experts van COMPAREX adviseren graag over de verschillende mogelijkheden van Windows 10 in uw organisatie.

Secure Productive Enterprise Workspace - Proof of Concept

Ervaar zelf de mogelijkheden van de Secure Productive Enterprise Workspace en hoe dit uw organisatie verder helpt! COMPAREX organiseert een Proof of Concept-omgeving waarin u kennis maakt met Windows 10, Office 365 en de Enterprise Mobility Suite van Microsoft. Onze experts richten de Proof of Concept in voor vijftien medewerkers, bestaande uit de volgende onderdelen:

 • Windows 10
  • Windows 10 Enterprise
  • Direct Access (optioneel)
 • Office 365
  • Mail en Agenda
  • Delen van bestanden
  • Chat en (video)bellen
 • Enterprise Mobility & Security
  • Beheer van Windows 10 plus een Android of IOS-device
  • Multifactor Authentication op Office 365
  • Single Sign-On op Office 365 en op Yammer

Inrichting

Standaard richten onze experts de Proof of Concept dusdanig in, dat u het na een succesvolle afronding direct kunt inzetten voor productie. De koppeling met Microsoft Cloud is op basis van Active Directory Federation Services (ADFS) en als u Exchange 2010 of hoger heeft, wordt Exchange Online hybride ingericht. In SharePoint Online configureren wij een projectensite, zodat u direct aan de slag kunt.

Wat vragen wij van u?

Voor de inrichting vragen wij u 3 virtuele servers met Windows 2012R2 en een (wildcard) certificaat beschikbaar te stellen. Kiest u voor Direct Access, dan verwachten wij twee extra virtuele servers. Daarnaast is het in dat geval noodzakelijk dat u beschikt over een DMZ, PKI infrastructuur en vrij publiek IP-adres. Wij vragen u Windows 10 geschikte devices beschikbaar te stellen voor de 15 gebruikers.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Secure Productive Enterprise Workspace - Proof of Concept? Neem dan contact op met Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions.

Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Cloud Manager