IBM Cloud

IBM Cloud

BM's cloud computing-platform combineert "Platform as a Service" (PaaS) met "Infrastructure as a Service (IaaS) en omvat een "groot aantal cloudservices die kunnen worden geïntegreerd met PaaS en IaaS om bedrijfsapplicaties te bouwen.

IBM Cloud (voorheen Bluemix) heeft schaalbare implementatiemogelijkheden, of u nu een kleine organisatie of een grote onderneming bent. U kunt zich in een cloud zonder grenzen ontwikkelen, waar u uw eigen services kunt verbinden met de openbare IBM Cloud-services. Uw team heeft toegang tot de apps, services en infrastructuur in IBM Cloud en kan bestaande gegevens, systemen, processen, PaaS-tools en IaaS-tools gebruiken. Ontwikkelaars kunnen het snel groeiende ecosysteem van beschikbare services en runtime-frameworks gebruiken om applicaties te bouwen met behulp van polyglot programmeerbenaderingen.

Met IBM Cloud hoeft u niet langer grote investeringen in hardware te doen om een ​​nieuwe app uit te testen of uit te voeren. In plaats daarvan beheert IBM dit voor u en brengt hierbij alleen kosten in rekening voor wat u gebruikt. IBM Cloud biedt openbare, specifieke en lokale geïntegreerde implementatiemodellen.

U kunt van idee tot ontwikkeling een sandbox maken, een wereldwijd gedistribueerde productieomgeving met computer- en opslaginfrastructuur, open source platformservices en containers en softwareservices en -hulpmiddelen van IBM, Watson, etc.. Naast de mogelijkheden van het platform zelf, biedt IBM Cloud ook flexibele implementatie; provisioning van IBM Cloud-resources ter plaatse, in speciale private cloud-omgevingen of in de public cloud.

Maak gebruik van de IBM Cloud Data Center-locaties van uw keuze, wereldwijd

Alle IBM cloud-resources die worden geïmplementeerd in openbare en speciale omgevingen worden gehost op IBM Cloud Data Center-locaties waarvoor u zelf hebt gekozen. IBM Cloud Data Centres bieden regionale redundantie, een wereldwijde netwerkbackbone die alle datacenters en aanwezigheidspunten verbindt, en strikte beveiligingscontroles en rapportage. Via IBM Cloud Data Centers kan IBM voldoen aan uw meest veeleisende behoeften op het gebied van uitbreiding, beveiliging, compliance en gegevensresidentie.

 

 Neem NU contact met ons op voor meer informatie over de IBM Cloud