• COMPAREX Cloud Inspiratie Workshop

Ontdek de mogelijkheden van de Microsoft Clouddiensten en meer...

De wereld van IT staat op zijn kop en uw organisatie moet mee. Medewerkers verwachten dat ze net als op hun smartphone overal online aan de slag kunnen, waar en wanneer ze dat wensen. Bovendien komen talloze clouddiensten beschikbaar die uw onderneming eenvoudig en tegen flexibele kosten kunt inzetten op de werkvloer. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden en voldoe aan de verwachtingen van uw medewerkers.

Het gebruik van mobility en cloud computing heeft grote gevolgen voor de dienstverlening die u levert. Het schept waardevolle mogelijkheden, maar kent ook valkuilen. Overweegt u de stap naar de cloud? Laat u goed voorlichten over de verschillende clouddiensten. COMPAREX verzorgt leerzame workshops waarin de laatste trends en markontwikkelingen de revue passeren. Onze experts vertalen ze graag naar concrete oplossingen die u op weg helpen.

Datacentertaken in de cloud

Uw organisatie profiteert niet alleen met werkplekken vanuit de cloud. U kunt ook veel winst behalen door datacentertaken naar de cloud te verhuizen. Microsoft Azure is hiervoor het geschikte platform. Het biedt een groeiende verzameling van geïntegreerde services, voorberekeningen, opslag, gegevens, netwerken en toepassingen. U kunt daarmee niet alleen sneller werken, u krijgt ook meer gedaan en bespaart geld.

Inspiratieworkshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft. Tijdens een interactieve inspiratieworkshop van een halve dag staan de cloudexperts van COMPAREX stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen zij een roadmap op, met eventuele vervolgworkshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Ter voorbereiding op de workshop vindt een conference call plaats. Daarin worden uw specifieke onderwerpen geïnventariseerd. Heeft uw organisatie een Microsoft Enterprise Agreement of Enterprise Subscription Agreement? Dan is de kans groot dat u over Software Assurance Planning Services Vouchers beschikt. Deze kunt u in veel gevallen gebruiken voor de vervolgstappen in de roadmap naar de cloud.

 Neem NU contact met ons op!

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor beleidsmedewerkers, managers en IT-professionals binnen uw organisatie.

Hoe begint u met de cloud?

Om clouddiensten te omarmen, begeleidt COMPAREX uw organisatie met 5 stappen:

 1. Inspiratiesessies
  • De mogelijkheden van Microsoft clouddienstenOffice 365
  • CRM Online
  • Azure
  • Enterprise Mobility & Windows 10
  • Cloud Backup & Recovery
    
 2. Readiness
  • Persona Assessment
  • License Readiness Assessment
  • Cloud Readiness Assessment
  • Proof of Concepts
    
 3. Deploy
  COMPAREX activeert voor u de gekozen clouddienst en biedt ondersteuning bij de uitrol of het koppelen met uw on-premise omgeving.
   
 4. Migratie
  Afhankelijk van uw situatie en voorkeuren, voert COMPAREX de migratie naar de cloud zelf uit of in samenwerking met partners.
   
 5. Adoptie
  Daarna begeleiden wij u bij de adoptie met proactief support en trainingen voor uw gebruikers. Wij leveren ook rapportages over het gebruik van de cloudomgeving.

Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Cloud Manager

Klanten over COMPAREX

Bas van Galen, Head of IT bij Redevco: “Tijdens de Cloud Inspiratieworkshop en opeenvolgende meetings heeft het gespecialiseerde cloud team van COMPAREX ons op meerdere vlakken de ogen geopend.”

Blogs over de cloud

03/07/2018: Microsoft Office 365 - De schijf van vijf: Security

14/06/2018: Microsoft Office 365 Multi-Geo-tenant mogelijkheden nu beschikbaar

11/06/2018: Microsoft Office 365 - De schijf van vijf: Adoptie

28/05/2018: Microsoft Office 365 - De schijf van vijf: Kostenoptimalisatie

01/05/2018: Microsoft Office 365 - De schijf van vijf: Beschikbaarheid

17/04/2018: Microsoft Office 365 - De schijf van vijf: Kennis

14/02/2018: Kies voor een innovatief IT-beleid

02/02/2017: Van quick win naar duurzame cloudvoordelen: COMPAREX Innovation-as-a-Service

27/01/2017: Security en Cloud pakken de hoofdrol tijdens Citrix Summit 2017

28/12/2017: Office 365 E5: de overige features

Bekijk hier alle blogs