• Hybride Cloud - COMPAREX cloud service
    Cloud Solutions van COMPAREX
    Wij begeleiden uw migratie naar de cloud

Komt u capaciteit te kort? Dan kunt u deze heel gemakkelijk afnemen in de hybride cloudomgeving van VMware: vCloud Air.

U kunt zelf kiezen of u deze cloud omgeving in een gedeelde of volledig geïsoleerde omgeving afneemt. vCloud Air stelt u in staat alle applicaties die nu in uw eigen datacenter aangeboden worden aan te verplaatsen naar de cloud. Met dezelfde beheeromgeving als u gewend bent kunt u de hybride cloud beheren waarbij het mogelijk is dezelfde beschikbaarheid- en prestatieniveau te waarborgen. Het maakt hierbij niet meer uit waar de applicaties staat.

Het uitbreiden van het datacenter gebeurt door de inzet van vCloud Air snel en voorspelbaar. Het is niet langer noodzakelijk om vooraf investeringen te doen in hardware. Het onderbrengen van een Development en Test omgeving is daardoor zeer eenvoudig en is daarom een van de vele scenario’s waarvoor het interessant is om voor vCloud Air te kiezen.

Inspiratie opdoen?

Wilt u weten hoe ook uw organisatie kan profiteren van de voordelen die de cloud biedt? Nieuwsgierig hoe VMware vCloud Air de drempel naar de cloud voor uw organisatie kan verlagen? Laat u inspireren en op maat informeren door Martijn Hoogenbosch via 06 - 5069 7404 of martijn.hoogenbosch@comparex.nl Of neem contact op met Ferdinand Stijn. Hij is bereikbaar via 06 - 2066 1639 of ferdinand.stijn@comparex.nl .

Meld uw organisatie nu aan voor een VMware vCloud Air inspiratieworkshop!

Concrete cloud services

COMPAREX biedt klanten twee andere services op basis van vCloud Air: Disaster Recovery en Data Center Migratie/vervanging.

Disaster Recovery

De beschikbaarheid van applicaties bepaalt de kwaliteit van uw dienstverlening. Daarom is het cruciaal dat uw ICT-omgeving bij calamiteiten snel weer in de lucht is. Zonder verlies van productiviteit of capaciteit. Met vCloud Air is dat geen enkel probleem.

Data Center Migratie/vervanging

De toekomst van business applicaties ligt in de cloud. Maar ook hier geldt dat u wel zelf wilt kiezen hoe u deze situatie bereikt. Het applicatielandschap kan daarbij een vertragende factor zijn. Niet alle applicaties lenen zich immers voor de cloud en zijn niet per definitie als SaaS te ontsluiten.

Neem contact op

Martijn Hoogenbosch

Martijn Hoogenbosch

Practice Lead Modern Workplace

Neem contact op

Ferdinand Stijn

Ferdinand Stijn

Solution Specialist