• Hybride Cloud - COMPAREX cloud service
    Cloud Solutions van COMPAREX
    Wij begeleiden uw migratie naar de cloud

Heeft u behoefte om uw datacenter te verplaatsen, naar een andere locatie of zelfs in zijn geheel naar de cloud?

vCloud Air biedt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de virtuele machines te verplaatsen naar de cloud zonder dat hiervoor ingewikkelde conversies nodig zijn. Dit gebeurt gewoon vanuit uw standaard beheeromgeving en met enkele klikken met de muis zijn de systemen verplaatst naar de cloud.

Er zijn vele scenario’s mogelijk, zo kunt u er voor kiezen om de virtuele systemen tijdelijk op vCloud Air te plaatsen om ze vervolgens te verplaatsen naar een ander on-premise datacenter. U kunt er ook voor kiezen om uw systemen naar vCloud Air te verplaatsen en terug te plaatsen naar uw vernieuwde en vervangen hardware binnen uw bestaande datacenter.

U kunt er zelfs voor kiezen om volledig al uw diensten vanuit de cloud aan te bieden.

Inspiratie opdoen?

Wilt u weten hoe ook uw organisatie kan profiteren van de voordelen die de cloud biedt? Nieuwsgierig hoe VMware vCloud Air de drempel naar de cloud voor uw organisatie kan verlagen? Laat u inspireren en op maat informeren door Martijn Hoogenbosch via 06 - 5069 7404 of martijn.hoogenbosch@comparex.nl. Of neem contact op met Ferdinand Stijn. Hij is bereikbaar via 06 - 2066 1639 of ferdinand.stijn@comparex.nl.

Meld uw organisatie nu aan voor een VMware vCloud Air inspiratieworkshop!

Concrete cloud services

COMPAREX biedt klanten twee andere services op basis van vCloud Air: Disaster Recovery en Data Center Extensie.

Disaster Recovery

De beschikbaarheid van applicaties bepaalt de kwaliteit van uw dienstverlening. Daarom is het cruciaal dat uw ICT-omgeving bij calamiteiten snel weer in de lucht is. Zonder verlies van productiviteit of capaciteit. Met vCloud Air is dat geen enkel probleem.

Data Center Extensie

Komt u capaciteit te kort? Dan kan er heel gemakkelijk worden gekozen deze af te nemen in de hybride cloud omgeving van VMware; vCloud Air. U kunt zelf kiezen of u deze cloud omgeving in een gedeelde of volledig geïsoleerde omgeving afneemt.

Neem contact op

Martijn Hoogenbosch

Martijn Hoogenbosch

Practice Lead Modern Workplace

Neem contact op

Ferdinand Stijn

Ferdinand Stijn

Solution Specialist