• Cloud services: 
disaster recovery
    Cloud Solutions van COMPAREX
    Disaster Recovery oplossingen met VMware vCloud Air

IT is voor veel organisaties van essentieel belang en de beschikbaarheid van applicaties bepaalt de kwaliteit van uw dienstverlening. Verstoringen binnen IT-systemen kunnen leiden tot omzetverlies en gemiste kansen. Daarom is het cruciaal dat uw ICT-omgeving bij calamiteiten snel weer in de lucht is, zonder verlies van productiviteit of capaciteit. Met Disaster Recovery van vCloud Air is dat geen enkel probleem. vCloud Air Disaster Recovery levert efficiënte en eenvoudige Disaster Recovery om de bedrijfscontinuteit te kunnen waarborgen.

Waarom bedrijven kiezen voor vCloud Air Disaster Recovery

VMware vCloud AirMet Disaster Recovery van vCloud Air hoeft u geen tweede datacenter in te richten met hardware en services die u nauwelijks gebruikt. Met Disaster Recovery weet u zeker dat u bij calamiteiten weer snel kunt door werken.

In de cloud draait uw organisatie gewoon verder en als uw eigen omgeving weer hersteld is, schakelt u naadloos terug. Daarnaast kiezen bedrijven voor vCloud Air Disaster Recovery omdat het geen aanpassingen vereist aan de bestaande gevirtualiseerde omgeving en het alle besturingssystemen en applicaties van tegenwoordig ondersteunt.

Ook het testen van uw uitwijkscenario’s gaat eenvoudig omdat het mogelijk is de applicaties in een afgeschermde omgeving op te starten en te testen. Belangrijk is dat uw ICT-organisatie hierin de regie behoudt.

Inspiratie opdoen?

Wilt u weten hoe ook uw organisatie kan profiteren van de voordelen die de cloud biedt? Nieuwsgierig hoe VMware vCloud Air de drempel naar de cloud voor uw organisatie kan verlagen? Laat u inspireren en op maat informeren door Martijn Hoogenbosch via 06 - 5069 7404 of martijn.hoogenbosch@comparex.nl. Of neem contact op met Ferdinand Stijn is bereikbaar via 06 - 2066 1639 of ferdinand.stijn@comparex.nl.

Meld uw organisatie nu aan voor een VMware vCloud Air Cloud inspiratieworkshop!

Concrete cloud services

COMPAREX biedt klanten twee andere services op basis van vCloud Air: Data Center Extensie en Data Center Migratie / Vervanging.

Data Center Extensie

Komt u capaciteit te kort? Dan kan er heel gemakkelijk worden gekozen deze af te nemen in de hybride cloud omgeving van VMware; vCloud Air. U kunt zelf kiezen of u deze cloud omgeving in een gedeelde of volledig geïsoleerde omgeving afneemt.

Data Center Migratie/vervanging

Heeft u behoefte om uw datacenter te verplaatsen, naar een andere locatie of zelfs in zijn geheel naar de cloud? vCloud Air biedt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de virtuele machines te verplaatsen naar de cloud zonder dat hiervoor ingewikkelde conversies nodig zijn.

Neem contact op

Martijn Hoogenbosch

Martijn Hoogenbosch

Consultant

Neem contact op

Ferdinand Stijn

Ferdinand Stijn

Solution Advisor