• COMPAREX Cloud Connect
    Cloud Solutions van COMPAREX
    Wij begeleiden uw migratie naar de cloud

Cloud wordt pas interessant als u uw processen erop afstemt!

Een stap in de cloud is voor veel organisaties een stap in het onbekende. Noem cloud computing, en Office 365 is het eerste waar veel organisaties aan denken. Het cloud-gebaseerde kantoorautomatiseringspakket van Microsoft is een gemakkelijke kennismaking met de cloud. Maar bij Office 365 hoeft het niet te blijven, er zijn meerdere cloud solutions. De voordelen van de cloud blijven beperkt wanneer u het integreert in een traditionele werkplekinrichting.

Laat u inspireren en voorlichten tijdens een Cloud Inspiratieworkshop

COMPAREX Cloud Connect

Met COMPAREX Cloud Connect voegt u een veilige back-up locatie toe in de cloud. De unieke combinatie van Veeam technologie en dataopslag van Microsoft Azure bespaart meer dan 50% ten opzichte van gangbare alternatieven.

COMPAREX Cloud Connect combineert hiervoor Veeam Backup & Replication met de opslagmogelijkheid van Microsoft Azure. Het resultaat is een volledig geïntegreerde, schaalbare en veilige manier om uw tweede back-up in de cloud op te slaan.

Het gebeurt bovendien veel goedkoper dan andere back-upmethoden, zoals tapes, lokale redundantie of alternatieven voor hosted cloud back-up.

Probeer Cloud Connect 30 dagen voor 10 VM's!


Cloud inspiratie-workshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratie-workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg-workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer


COMPAREX Experience Center

Wat zou het fijn zijn om een voorproefje te krijgen van de softwareoplossing die uw organisatie overweegt aan te schaffen. Dat u zelf ervaart hoe de toepassing eruitziet en functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving.

Neem ook zo’n voorproefje! Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing, nodigen wij u uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam.

Lees meer


Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Cloud Manager

Neem contact op

Frederik Lefèvre

Frederik Lefèvre

Cloud Solutions Consultant