• COMPAREX Cloud Connect
    Cloud Solutions van COMPAREX
    Wij begeleiden uw migratie naar de cloud

Cloud wordt pas interessant als u uw processen erop afstemt!

Een stap in de cloud is voor veel organisaties een stap in het onbekende. Noem cloud computing, en Office 365 is het eerste waar veel organisaties aan denken. Het cloud-gebaseerde kantoorautomatiseringspakket van Microsoft is een gemakkelijke kennismaking met de cloud. Maar bij Office 365 hoeft het niet te blijven, er zijn meerdere cloud solutions. De voordelen van de cloud blijven beperkt wanneer u het integreert in een traditionele werkplekinrichting.

Laat u inspireren en voorlichten tijdens een Cloud Inspiratieworkshop

COMPAREX Cloud Connect

Met COMPAREX Cloud Connect voegt u een veilige back-up locatie toe in de cloud. De unieke combinatie van Veeam technologie en dataopslag van Microsoft Azure bespaart meer dan 50% ten opzichte van gangbare alternatieven.

COMPAREX Cloud Connect combineert hiervoor Veeam Backup & Replication met de opslagmogelijkheid van Microsoft Azure. Het resultaat is een volledig geïntegreerde, schaalbare en veilige manier om uw tweede back-up in de cloud op te slaan.

Het gebeurt bovendien veel goedkoper dan andere back-upmethoden, zoals tapes, lokale redundantie of alternatieven voor hosted cloud back-up.

Probeer Cloud Connect 30 dagen voor 10 VM's!

Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Cloud Manager

Neem contact op

Frederik Lefèvre

Frederik Lefèvre

Cloud Solutions Consultant