<

Microsoft Customer Immersion Experience - Uitgelegd in 1:36 minuten

Ervaar de organisatie van morgen

Onderga een Microsoft Customer Immersion Experience en ontdek de mogelijkheden van de technologische ontwikkelingen die kunnen worden ingezet voor het oplossen van uw dagelijkse uitdagingen.

Als organisatie wilt u niet stil blijven staan, u wilt blijven ontwikkelen. Technologie helpt om processen te optimaliseren en het werk efficiënter maken. Maar welke technologische oplossingen passen het beste bij uw organisatie en welke stappen moeten worden ondernomen om deze nieuwe manier van werken in te zetten? Uw klanten, diensten, medewerkers en processen zijn uniek en hier bieden generieke oplossingen niet altijd een uitkomst.

Wat werkt voor uw organisatie?

Ervaar zelf wat binnen uw organisatie werkt en laat u onderdompelen in een Microsoft Customer Immersion Experience. U wordt meegenomen in de dagelijkse gang van zaken van een moderne organisatie waarin u de productiviteitsoplossingen van Microsoft zelf gaat ervaren. U krijgt geen demonstratie, maar maakt met uw collega’s onderdeel uit van dit bedrijf en u zit zelf aan de knoppen vanaf de nieuwste laptops en tablets. U ervaart dat dagelijkse uitdagingen van de verschillende afdelingen een gemeenschappelijke oplossing in technologie hebben.

Inzicht in uitdagingen en behoeftes

Tijdens de Microsoft Customer Immersion Experience behandelt u diverse scenario’s, zoals productiviteit onderweg, gebruik van big data en sociale netwerken, real-time contact met collega’s en klanten. De insteek van de CIE bepalen wij op basis van uw specifieke wensen door een inventarisatie middels een conference call. U en uw collega’s krijgen een identiteit binnen deze moderne organisatie en gaan samenwerken aan de hand van verschillende toegewezen personages. Het doel is om de deelnemers inzicht te geven wat de Microsoft Cloud betekent voor de dagelijkse uitdagingen en behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen voor werknemers die veel onderweg zijn, of veel in vergaderingen zitten.

Uw voordelen

  • Eén dagdeel met 6 tot 10 personen van uitsluitend úw organisatie
  • Meer inzicht voor stakeholders uit IT en business
  • Keuze uit verschillende thema’s, waaronder:
  • Een Microsoft Customer Immersion Experience is kosteloos en geheel vrijblijvend

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor de business, managers en IT-stakeholders, maar zeker ook geschikt voor medewerkers die zich afvragen welke waarde Microsoft Office 365 biedt in hun dagelijkse werkzaamheden. Deze workshop komt het best tot zijn recht bij aanwezigheid van afgevaardigden van verschillende afdelingen.

Wilt u meer weten?

COMPAREX organiseert een Microsoft Customer Immersion Experience op ons kantoor in Amsterdam of bij u op kantoor.

Vraag nu een Microsoft Customer Immersion Experience aan!

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht