• SoftLayer cloud van IBM
  Met SoftLayer probleemloos naar de cloud
  Cloud Solutions van COMPAREX
  Wij begeleiden uw migratie naar de cloud

Snel schakelen is voor bedrijven inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Die dynamiek vraagt om een IT-infrastructuur die deze continue veranderingen aan kan. SoftLayer biedt alles om snel en beheerst over te stappen naar de cloud. Zonder concessies aan stabiliteit en flexibiliteit, en natuurlijk zonder hoge kosten voor hardware, datacenters en licenties. Zo kan ook uw organisatie de huidige dynamiek omzetten in concrete business resultaten.

Uw IT-infrastructuur makkelijk uitbreiden, vervangen of vernieuwen met SoftLayer

De cloud biedt uw organisatie enorme kansen. Tegelijkertijd is het wel zaak om steeds de juiste keuze te maken. Welke datacentertaken, services of applicaties verhuist u naar de cloud? SoftLayer maakt het uitbreiden, consolideren, vervangen of vernieuwen van uw IT-infrastructuur veel makkelijker. Maar ook Disaster Recovery en ontwikkel- en testomgevingen zijn eenvoudig in te richten. Dit alles on-the-fly en vooral zonder extra complexiteit en investeringen vooraf. U bepaalt zelf welke capaciteit en services u nodig heeft, waar en voor welke periode. Dus geen risico op oversizing.

Garantie voor een laagdrempelige overstap

SoftLayer biedt letterlijk alles voor een naadloze overstap naar de cloud; van  bare metal servers tot een compleet aanbod aan extra services. Van CAPEX (vaste kosten) naar OPEX (variabele operationele kosten), met behoud van controle en in uw eigen tempo. Omdat SoftLayer datacenters over de gehele wereld heeft, bepaalt u bovendien zelf waar uw data staat. Door een partnership met VMware kan uw omgeving 1-op-1 over, zonder extra licentiekosten. Daarna gaat u meteen over tot de orde van dag. Gemakkelijker kan niet.

De unieke voordelen van SoftLayer cloud

 • Unieke datacenterkeuze: U bepaalt zelf van welk datacenter u gebruikmaakt. SoftLayer laat u kiezen tussen 29 locaties, waarvan 2 in Nederland (Amsterdam en Almere). Wilt u dat uw service en/of data in Nederland gestationeerd zijn, dan is dat gegarandeerd het geval.
 • VMware 1-op-1 overzetten: Uniek voor SoftLayer is de samenwerking met VMware. Hierdoor kunt u uw bestaande inrichting zonder problemen overzetten, maar u kunt ook VMware licenties tegen erg aantrekkelijke tarieven huren.
 • Bare metal: Mogelijkheid om fysieke servers aan te kopen die exclusief voor u worden ingezet. Hierdoor heeft u gegarandeerd de rekenkracht waarvoor u betaalt.
 • Gratis netwerkverbinding tussen datacenters: Met SoftLayer kunt u zonder kosten gegevens van het ene datacenter naar het andere verplaatsen.

Wilt u ook zorgeloos en gecontroleerd overstappen naar de cloud?

Bekijk dan  hier de SoftLayer flyer of neem deel aan een GRATIS SoftLayer inspiratieworkshop. Tijdens deze workshop van een halve dag ontdekt u hoe ook uw organisatie optimaal kan profiteren van de diverse clouddiensten van SoftLayer. Onze cloudexperts bereiden u graag voor op een zorgeloze en gecontroleerde overstap naar de cloud.

 Neem deel aan de GRATIS cloud inspiratieworkshop

Of neem direct contact op met Martijn Hoogenbosch en Ron Horsmeier voor een advies op maat.

In 5 stappen zorgeloos naar de cloud

 •  Inspiratiesessies: Door inspiratiesessies raakt u bekend met de mogelijkheden van een cloudomgeving.
 •  Readiness: Via assessments bekijken we of uw organisatie klaar is voor de cloud.
 •  Deployment: Activeren van de gekozen clouddienst en ondersteunen bij het uitrollen.
 •  Migratie: Uitvoeren van de migratie door COMPAREX of een partner van uw keuze.
 •  Adoptie: Training en proactief support voor uw gebruikers.

Over SoftLayer cloud

SoftLayer biedt cloudinfrastructuren-as-a-service vanuit datacenters over de gehele wereld. Het bedrijf levert bare metal en virtuele servers, netwerk, Big Data-oplossingen, private clouds en nog veel meer. De unieke netwerk-in-een-netwerk topologie voor onbegrensde toegang, een gebruikersvriendelijke klantportal en robuuste API’s voor beheer op afstand staan garant voor een succesvolle overstap naar de cloud.

Meer informatie? Kijk dan op  www.softlayer.com.

Neem contact op

Martijn Hoogenbosch

Martijn Hoogenbosch

Consultant

Neem contact op

Ron Horsmeier

Ron Horsmeier

Consultant