Tijdens een interactieve inspiratieworkshop van een halve dag staan de cloudexperts van COMPAREX stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT.

Cloud wordt pas echt interessant als u de processen er op afstemt

Een stap in de cloud is voor veel organisaties een stap in het onbekende. Ze werpen zich uit het vliegtuig en hopen maar dat de cloud hen opvangt. Dat ze met slimme manoeuvres de thermiek kunnen opzoeken en zo nieuwe hoogten bereiken, zal de meesten ontgaan.

Noem cloud computing, en Office 365 is het eerste waar veel organisaties aan denken. Het cloudgebaseerde kantoorautomatiseringspakket van Microsoft is een gemakkelijke kennismaking met de cloud solutions. Maar bij Office 365 hoeft het niet blijven. De voordelen ervan blijven beperkt wanneer u het integreert in uw traditionele werkplekinrichting.

De echte voordelen van cloud solutions ervaart u pas als u de bedrijfsprocessen en werkstijl erop durft aan te passen. Bijvoorbeeld door alle bedrijfstoepassingen te benaderen via de browser. Dat is handig voor medewerkers die veel werken vanuit huis, bij de klant of via hun smartphone of tablet. De dienstverlening van uw organisatie hoeft zich dus niet meer te beperken tot op de werkvloer en binnen kantoortijden. Lees verder voor de mogelijkheden binnen cloud solutions.

Applicaties naar de cloud

Uw organisatie profiteert niet alleen door werkplekken vanuit de cloud aan te bieden via Workspace 365. U kunt ook veel winst behalen door bedrijfsapplicaties naar de cloud te verhuizen als deze zich nu nog in eigen serverruimtes bevinden.

Een gefaseerde overstap van on premise naar de cloud is vaak het beste. Begin eerst met de secundaire taken, zoals de back-up, disaster recovery en het proces van Ontwikkeling, Test en Acceptatie (OTA). Een verhuizing van deze toepassingen verstoort de dagelijkse business niet, terwijl de besparing significant is. Vaak is het drietal namelijk verantwoordelijk voor zo’n 40% van alle vaste IT-investeringen (capex) in een bedrijf. Dit heeft onder meer te maken met de kosten van storagecapaciteit bij back-up en de tweede locatie bij disaster recovery.

Een stapsgewijze overgang op cloud computing bevordert de acceptatie op de werkvloer. Bovendien kan de organisatie in zijn eigen tempo ontdekken wat er nog meer kan middels cloud solutions. Een regelmatige evaluatie van het applicatielandschap is een goede aanleiding om langzaam meer toepassingen naar de cloud te brengen.

Lees meer over Cloud Connect

Cloud Solution Provider Programma

Met het Cloud Solution Provider Programma (Tier 1 en Tier 2) en Workspace 365 betaalt uw organisatie per maand alleen voor de werkplekken die effectief worden gebruikt. Tier 1 is bedoeld voor eindgebruikerorganisaties die per dag willen op- en afschalen en per maand willen betalen voor de werkplekken die effectief worden gebruikt. Bij dit programma maken we gebruik van Microsoft Office 365.

Wilt u als reseller, ISV of hosting partner uw omzet verdubbelen met het CSP-programma? U krijgt hier toegang tot een portal met een compleet aanbod diensten, zoals Office365 en Azure en volledige Nederlandse support. Als Indirect Cloud Solution Provider (CSP Tier 2) ontzorgen wij u maximaal.

Lees hier meer over CSP Tier 1 en CSP Tier 2

COMPAREX Experience Center

Maak in uw eigen tempo kennis met de cloud solutions! Vind de thermiek om uw organisatie tot grote hoogten te leiden en voorop te lopen in de markt. COMPAREX helpt u daar graag bij.

Wij nodigen u van harte uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam. U kunt hier kosteloos deelnemen aan een inspiratiesessie, waar u laagdrempelig kennismaakt met Office 365, Workspace 365 en datacenterdiensten. U zit aan de knoppen en ervaart zelf wat mogelijk is.

Advies

Weet u het hoofd koel te houden en uw data en IT-infrastructuur op de juiste wijze te beschermen? Laat de experts van COMPAREX u adviseren over Security & Identity, Big Data & Analytics, Computing Everywhere en Software Asset Management.

Laat uw contactgegevens achter

Hebt u interesse in onze cloud solutions of wilt u het COMPAREX Experience Center bezoeken? Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions, via 06 - 1007 1276 of ron.vermeulen@comparex.nl

Team Cloud Solutions

Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions

Ron Vermeulen
Manager Cloud Solutions

  •   Specialisme: Microsoft Cloud-oplossingen

Lees meer +

Madeleine van de Rotten, Microsoft Cloud Consultant

Madeleine van de Rotten
Cloud Consultant

  •   Specialisme: Microsoft Cloud-oplossingen, Microsoft Office 365, Microsoft CRM Online

Lees meer +

Frederik Lefèvre, Microsoft Cloud Consultant

Fredrik Lefèvre
Cloud Consultant

  •   Microsoft Cloud-oplossingen, Microsoft Office 365, Microsoft Intune, Microsoft Azure

Lees meer +

Lees hier het interview met Frederik...

Déni Harrewijn, Microsoft Cloud Consultant

Dèni Harrewijn
Cloud Consultant

  •   Specialisme: Microsoft Cloud-oplossingen

Lees meer +

Jeroen Engelander, Cloud Consultant

Jeroen Engelander
Cloud Consultant

  •   Microsoft Azure, Microsoft Enterprise Mobility, Microsoft Office 365

Lees meer +

Terrence Varma, Cloud Consultant

Terrence Varma
Cloud Consultant

  •   Skype for Business en adoptie van nieuwe technologieën
Michel Mars, Microsoft Cloud Support Manager

Michel Mars
Cloud Support Manager

  •   Operationele Ondersteuning Microsoft Cloud oplossingen

Lees meer +

Service Providers / Hosting

Martijn Roose, Internal Cloud Consultant

Martijn Roose
Account Manager Hosting

martijn.roose@comparex.nl

+31 6 1007 1334

Veel organisaties hebben een hybride infrastructuur en diensten, waarbij gebruik wordt gemaakt van een eigen datacenter, hosting of publieke cloud. Termen als IAAS, SAAS, Cloud Computing, Service Providers en hosting hangen geheel of gedeeltelijk samen met het uitbesteden van ICT.

Belangrijke redenen voor het uitbesteden van ICT diensten zijn:

 flexibiliteit,

 beschikbaarheid en

 kostenbesparing.

Service providers en cloudaanbieders spelen op deze trend in door het aanbieden van pay-per-use licentiemodellen, die eenvoudig per maand zijn bij te stellen. Lees hier meer over onze dienstverlening.

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn


Neem contact op

Ron Vermeulen

Ron Vermeulen

Cloud Manager


Innovation-as-a-Service

De inzet van Azure is voor u inmiddels een no-brainer. Dit platform van Microsoft biedt u een compleet palet aan services voor rekenkracht, opslag, data, netwerk en apps. U krijgt hiermee direct de flexibiliteit en slagkracht om nieuwe businesskansen snel te verzilveren. Toch wilt u meer dan quick wins. Met onze unieke Azure Innovation-as-a-Service blijft u profiteren van Azure.

Lees meer


Klanten over COMPAREX

Sjef Pijnenburg, Directeur ODMedia “Azure is de eerste hyperscale, multi-tenant public cloud die succesvol de MPAA audit doorkomt en dus de logische keuze voor ODMedia. In COMPAREX troffen wij een partner die ons volledig ondersteunde in de totstandkoming van deze Azure-overeenkomst.”


Cloud inspiratie-workshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratie-workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg-workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer


Naar de cloud met SoftLayer

Snel schakelen is voor bedrijven inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Die dynamiek vraagt een IT-infrastructuur die deze continue veranderingen aan kan. Zonder concessies aan stabiliteit en flexibiliteit, en natuurlijk zonder hoge kosten voor hardware, datacenters en licenties. SoftLayer, onderdeel van IBM, biedt alles om snel en beheerst over te stappen naar de cloud. Zo kan ook uw organisatie de huidige dynamiek omzetten in concrete business resultaten.

Lees meer


COMPAREX Experience Center

Wat zou het fijn zijn om een voorproefje te krijgen van de softwareoplossing die uw organisatie overweegt aan te schaffen. Dat u zelf ervaart hoe de toepassing eruitziet en functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving.

Neem ook zo’n voorproefje! Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing, nodigen wij u uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam.

Lees meer


Microsoft Customer Immersion Experience

Onderga een Microsoft Customer Immersion Experience (CIE) en ontdek de mogelijkheden van cloud. Natuurlijk wil uw organisatie vooruit. Technologie helpt om processen te optimaliseren en het werk efficiënter maken. Maar welke technologische oplossing past het beste bij uw organisatie?

Lees meer