• vCloud Air van VMware
  Cloud Solutions van COMPAREX
  Wij begeleiden uw migratie naar de cloud

Ontdek de mogelijkheden van vCloud Air en meer...

De wereld van IT staat op zijn kop en uw organisatie moet mee. Medewerkers verwachten dat ze net als op hun smartphone overal online aan de slag kunnen, waar en wanneer ze dat wensen. Bovendien komen talloze clouddiensten beschikbaar die uw onderneming eenvoudig en tegen flexibele kosten kan inzetten op de werkvloer. Ontdek de onbeperkte mogelijkheden en voldoe aan de verwachtingen van uw medewerkers.

Het gebruik van mobility en cloud computing heeft grote gevolgen voor de dienstverlening die u levert. Het schept waardevolle mogelijkheden, maar kent ook valkuilen. Overweegt u de stap naar de cloud? Laat u goed voorlichten. COMPAREX verzorgt leerzame workshops waarin de laatste trends en markontwikkelingen de revue passeren. Onze experts vertalen ze graag naar concrete oplossingen die u op weg helpen.

Datacentertaken in de cloud

In deze workshop tonen wij de belangrijkste concepten en mogelijkheden van clouddiensten en die van vCloud Air in het bijzonder. Wij vertellen u hoe laagdrempelig de gang naar de vCloud Air kan zijn en hoe u zonder risico morgen al kunt beginnen met het verplaatsen van uw servers en applicaties naar de Cloud. Zie hoe u kunt besparen door gebruik te maken van de on-demand diensten en hoe u tevens de volledige controle behoud van uw omgeving.

Werkplek in de cloud

De toekomst van de werkplek ligt in de cloud. Echter zijn er nog steeds applicaties die u vanuit uw eigen datacenter beschikbaar moet stellen aan de eindgebruikers. Maar dit moet niet de beperkende factor zijn voor uw weg naar het afnemen van clouddiensten. We gaan daarom in op de mogelijkheden van verschillende Desktop as a Service (DaaS) en Software as a Service (SaaS) toepassingen en hoe deze met datacentertaken in de cloud te gebruiken en combineren zijn.

Inspiratieworkshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten en hoe u met behulp van vCloud Air snel maar op uw eigen tempo de stap naar het datacenter kunt maken. Tijdens een interactieve inspiratieworkshop van een halve dag staan de cloudexperts van COMPAREX stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen zij een roadmap op, met eventuele vervolgworkshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Ter voorbereiding op de workshop vindt een conference call plaats. Daarin worden uw specifieke onderwerpen geïnventariseerd.

Meld uw organisatie nu aan voor een vCloud Air inspiratieworkshop!

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor beleidsmedewerkers, managers en IT-professionals binnen uw organisatie.

Hoe begint u met de cloud?

Om clouddiensten te omarmen, begeleidt COMPAREX uw organisatie met 5 stappen:

 1. Inspiratiesessies
 2. Readiness
  • Cloud Readiness Assessment
  • vSphere Optimization Assessment
  • vCloud Air Activation Pack
    
 3. Deploy
  COMPAREX activeert voor u de gekozen clouddienst en biedt ondersteuning bij de uitrol of het koppelen met uw on-premise omgeving.
   
 4. Migratie
  Afhankelijk van uw situatie en voorkeuren, voert COMPAREX de migratie naar de cloud zelf uit of in samenwerking met partners.
   
 5. Adoptie
  Daarna begeleiden wij u bij de adoptie met proactief support en trainingen voor uw gebruikers. Wij leveren ook rapportages over het gebruik van de cloudomgeving.

Neem contact op met Ronald van Schooten

Neem contact op

Ronald van Schooten

Ronald van Schooten

Consultant

Neem contact op

Martijn Hoogenbosch

Martijn Hoogenbosch

Consultant

Blogs over vCloud Air

12/02/2016: Naar de cloud met behoud van de regie? Het kan!

Alle Cloud blogs