• vCloud Air van VMware
    Cloud Solutions van COMPAREX
    Wij begeleiden uw migratie naar de cloud

Doelgericht naar de cloud met vCloud Air? Ready for take-off?

vCloud Air van VMware is de private cloud van VMware en biedt organisaties maximale vrijheid en flexibiliteit.

Medewerkers applicaties aanbieden op het moment dat ze het nodig hebben, door geen belemmeringen meer te hebben in datacenter diensten. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit geen probleem met vCloud Air. Flexibiliteit, snel op- en afschalen en betalen voor gebruik. Deze kenmerken sluiten naadloos aan op wat organisaties momenteel van hun ICT eisen.

Applicaties en workload eenvoudig naar de cloud

Vanuit de bestaande omgeving kunt u specifieke applicaties en workloads eenvoudig op maat en in eigen tempo naar de cloud brengen. Steeds met een scherp oog op de kosten. Met VMware vCloud Air breidt u uw bestaande datacenter gemakkelijk uit naar de cloud. Deze virtual private cloud is op vSphere gebaseerd en daardoor een logische uitbreiding van uw eigen datacenter. U kiest welke applicaties in huis blijven en of u ontwikkel-, test- of productiecapaciteit uit de cloud afneemt.

Dit alles vanuit uw eigen omgeving. Dus met behoud van de bekende beheerprocessen en volgens specifieke eisen voor beschikbaarheid en beveiliging. Zo profiteert u van toegang tot flexibele capaciteit, zonder investeringen vooraf en met behoud van regie.

De route naar vCloud Air

Wat is uw route naar de cloud? Als Cloud Solution Integrator (CSI) heeft COMPAREX de kennis, ervaring en services in huis om u te helpen bij een goed geregisseerde extensie van uw datacenter, stap voor stap en steeds afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten en omgeving. Tijdens onze praktische inspiratieworkshops informeren onze experts u over de laatste trends en cloud ontwikkelingen en bespreken we hoe deze aansluiten op uw organisatiedoelstellingen.

Samen met u vertalen we de opties graag naar concrete oplossingen. Daarvoor hebben we een eigen projectaanpak ontwikkeld die van workshops en cloud readiness assessments, via een proof of concept voert naar implementatie en acceptatie.

Inspiratie opdoen?

Wilt u weten hoe ook uw organisatie kan profiteren van de voordelen die de cloud biedt? Nieuwsgierig hoe VMware vCloud Air de drempel naar de cloud voor uw organisatie kan verlagen?

Laat u inspireren en op maat informeren door Ronald van Schooten, bereikbaar via 06 - 1007 1405 of ronald.van.schooten@comparex.nl. Of neem contact op met Martijn Hoogenbosch via 06 - 5069 7404 of martijn.hoogenbosch@comparex.nl.

Concrete cloud services

COMPAREX biedt klanten drie services op basis van vCloud Air: Disaster Recovery, Hybrid Cloud en WorkSpace as a Service.

Disaster Recovery

IT is voor veel organisaties van essentieel belang en de beschikbaarheid van applicaties bepaalt de kwaliteit van uw dienstverlening. Verstoringen binnen IT-systemen kunnen leiden tot omzetverlies en gemiste kansen.

Data Center Extensie

Komt u capaciteit te kort? Dan kan er heel gemakkelijk worden gekozen deze af te nemen in de hybride cloud omgeving van VMware; vCloud Air. U kunt zelf kiezen of u deze cloud omgeving in een gedeelde of volledig geïsoleerde omgeving afneemt.

Data Center Migratie

De toekomst van business applicaties ligt in de cloud. Maar ook hier geldt dat u wel zelf wilt kiezen hoe u deze situatie bereikt. Het applicatie-landschap kan daarbij een vertragende factor zijn.

Ook naar de cloud?

De potentie van de cloud is enorm. Tegelijkertijd zijn de voordelen niet via een ‘big bang’ te realiseren. COMPAREX helpt organisaties te profiteren van de verschillende cloud varianten. Maar dan wel volledig afgestemd op de specifieke eisen en wensen van de organisatie. Daarom bieden we ondersteuning tijdens het complete traject: van de inventarisatie van wensen en omgeving, en een proof of concept tot een naadloze implementatie. In onze ogen is dat enige route naar een toekomstvaste cloud strategie die organisaties slagvaardiger maakt en innovatiekracht versterkt.

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Ronald van Schooten

Ronald van Schooten

Consultant

Neem contact op

Martijn Hoogenbosch

Martijn Hoogenbosch

Consultant

vCloud Air Inspiratieworkshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten en hoe u met behulp van vCloud Air snel maar op uw eigen tempo de stap naar het datacenter kunt maken. Tijdens een interactieve inspiratieworkshop van een halve dag staan de cloudexperts van COMPAREX stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen zij een roadmap op, met eventuele vervolgworkshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer...