• Digital Content, het licentiemodel voor grafische software
    Vind hét licentiemodel voor grafische software

    Neem contact op met onze specialisten

Heeft u een juiste oplossing nodig voor marketing- en documentcreatie, 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware dan adviseren wij u graag over het juiste licentiemodel voor grafische software.

Adobe advies over grafische software

Adobe verandert de wereld door geavanceerde grafische software en digitale ervaringen. Hun creatieve marketing- en documentoplossingen bieden iedereen, van opkomende kunstenaars tot wereldwijde merken, de mogelijkheid om digitale creaties tot leven te brengen en deze te leveren aan de juiste persoon op het juiste moment voor de beste resultaten.

Adobe Creative Cloud biedt u ‘s werelds beste creatieve apps en deze zijn altijd up-to-date, zodat u uw beste ideeën kunt omzetten in het meest fantastische grafische werk, op uw desktop en mobiele apparaten.

Adobe Document Cloud is een volledige portfolio van veilige digitale documentoplossingen die zakelijke transacties versnelt via 100% digitale workflows. Het omvat Acrobat DC en eSign-services, plus web- en mobiele apps die worden geïntegreerd in uw bestaande documentprocessen, productiviteits-apps en systemen.

Adobe Marketing Cloud is de meest volledige set marketingoplossingen die beschikbaar is. En het biedt u alles wat u nodig heeft om een diep inzicht te verkrijgen in uw klanten, gepersonaliseerde campagnes te bouwen en content en assets te beheren.

COMPAREX is dé licentiepartner voor Adobe. Of uw organisatie nu actief is in de commerciële, non-profit, of educatieve branche; u bent bij ons altijd verzekerd van de beste prijs voor Adobe licenties. Adobe is overgegaan van een koop- naar huur-licentiemodel voor de grafische software binnen de Creative Cloud omgeving. Dit brengt mogelijk vragen en onduidelijkheden met zich mee, maar zeker ook voordelen. Bent u benieuwd wat dit betekent voor u en uw organisatie?

Autodesk advies

Autodesk is een wereldleider in 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware en -services. Autodesk is opgesplitst in drie specifieke industriële branches: werktuigbouwkunde (MFG), architectuur en engineering & constructie (AEC) waaronder ook geospatial, en media & entertainment (M&E). Autodesk heeft ook een service groep, Autodesk Consulting. Voor deze branches ontwerpt Autodesk grafische software.

Op 31 januari vond er een grote verandering plaats in het licentiemodel van Autodesk. Perpetual licenties (koop) zijn vanaf 31 januari niet langer beschikbaar, hetzelfde geldt vanaf 31 juli 2016 voor de Design Suites van Autodesk. Lees meer over de nieuwe licentievorm.

Autodesk oplossingen

Autodesk 3D producten bieden uitgebreide toolsets, unieke interoperabiliteit en een consistente gebruikerservaring voor bouwontwerp, productontwerp, entertainmentcreatie en meer. Kortom, de ideale grafische software. COMPAREX is een Autodesk Authorized Value Added Reseller. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoge eisen van Autodesk. Zo adviseren wij u over de juiste oplossing voor uw organisatie.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over Adobe of Autodesk oplossingen? Of wilt u graag onafhankelijk advies?

 Neem NU contact met ons op!

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Neem contact op

Lourens Klootwijk

Lourens Klootwijk

Solution Advisor Digital Content / Grafische Software

Neem contact op

Paul Hazeveld

Paul Hazeveld

Solution Advisor Digital Content / Grafische Software