Licentieadvies van COMPAREX

Licentieadvies, softwarelicentie-uitdagingen

Ons licentieadvies verlaagd voor u de operationele kosten, geeft u meer inzicht in het softwaregebruik per afdeling en optimalisatie van de licenties. Welke organisatie wil dat nu niet? Zolang u de basis van licentie- en contractmanagement niet op orde hebt, komt er weinig van de kostenbesparing die het managementteam verlangt.

Marktverkenning en onderhandeling

Kortom, een complex proces licentie- en contractmanagement. COMPAREX neemt u aan de hand en geeft u vakkundig licentieadvies. Eerst voeren wij een scan uit (nulmeting) om u zo inzicht te verkrijgen in uw licentiepositie. Daarna gaan wij samen aan de slag om uw licentiecontracten te optimaliseren.

Samen met ons team van specialisten helpen wij u bij de marktverkenning voor een nieuwe softwareoplossing, de onderhandeling met de vendor en het in gebruik nemen van deze softwareoplossing.

Wij ondersteunen u op het gebied van Cloudoplossingen, Security, Computing Everywhere, Big Data & AnalyticsMobility, Information Management en Digital Content.

Wilt u daarnaast ook een gedegen Software Asset Management oplossing binnen uw organisatie? Dan staat het team van SAM consultants voor u klaar. Lees meer over onze Software Asset Management dienstverlening.

Ervaar de oplossing eerst in ons Experience Center

Om de softwareoplossing eerst live te ervaren nodigen wij u uit in ons Experience Center. U ervaart de toepassing en ziet hoe deze functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving.

Voor u overstapt naar de cloud bieden wij u een inspiratieworkshop aan. Tijdens een interactieve inspiratie workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Wilt u in contact komen met COMPAREX?

Laat uw contactgegevens achter

Wilt u vrijblijvend licentieadvies ontvangen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 020-2586800 of stuur een e-mail naar info@comparex.nl.

 

 

De COMPAREX Software Licentiegids

Welke licentieregels en voorwaarden zijn voor uw organisatie van toepassing? Kijkt u eens in onze Software Licentiegids naar de licentieregelingen van een aantal belangrijke softwarevendoren.

COMPAREX levert een volledig assortiment aan standaard software (van ca. 2.500 verschillende softwareleveranciers). Daarnaast laten wij u profiteren van de meest gunstige voorwaarden door ons advies op maat. Dit kan door onze positie in de markt en onze specialistische kennis over software gebruiksrechten.

Neem contact op

Klanten over COMPAREX

Rob Kuijpers, Sr. Unithoofd Informatisering Westfriesgasthuis “We hebben ervoor gekozen één leverancier te selecteren voor onze kantoorautomatisering, omdat we dan één beheerder hebben voor onze licenties die ons tijdig waarschuwt als onze contracten verlopen en advies geeft over de vervolgstappen.”

COMPAREX SoftCare

Met SoftCare besteedt u uw licentiemanagement volledig uit aan COMPAREX en heeft u een centraal aanspreekpunt voor al uw softwarevraagstukken.

Lees meer over SoftCare

Referentie Zeelandia

"De toegevoegde waarde van COMPAREX voor Zeelandia is dat alle vragen over softwarelicenties neergelegd kunnen worden waarbij snel en deskundig antwoord wordt gegeven."

Lees meer over deze referentie