COMPAREX SoftCare
COMPAREX SoftCare – Next Level Software Licensing
COMPAREX SAM2GO Animated Video Clip
COMPAREX Dynamic Global Sourcing Animated Video Clip

De belangrijkste doelstelling van COMPAREX is om u te ondersteunen om zo grip te krijgen op het licentiebeheer, risico's en kosten terug te brengen en processen te optimaliseren door gebruik te maken van COMPAREX SoftCare Services, dat op de onderstaande drie pijlers is gebaseerd.

Prestatie-optimalisaties

De oplossingen van COMPAREX voor aanschaf en beheer van software zijn zorgvuldig afgestemd op uw eisen en behoeften.

U profiteert van:

 • snelle en veilige inkoop dankzij geautomatiseerde en gecontroleerde processen;
 • transparante en gecontroleerde inkoop dankzij producten en raamwerkcontracten die bedrijfsbreed zijn vastgelegd; gestructureerd management van bijvoorbeeld offertes, berekeningen, contracten en rapporten;
 • uitgebreide rapportage- en monitoringfuncties voor contracten en producten in de portal.

Risicomanagement en compliance

Met de analyse van uw softwarelicenties en -infrastructuur krijgt u een uitgebreid overzicht van de licenties die u hebt aangeschaft en de software die u daadwerkelijk gebruikt of hebt geïnstalleerd. Hiermee beschikt u over een licentieverklaring die wij vervolgens gebruiken om u te adviseren over de stappen die vereist zijn om de audit succesvol te doorstaan.

U profiteert van:

 • transparantie inzake uw licentiebeheer op ieder gewenst moment;
 • directe informatie over compliance;
 • nauwkeurige planning van softwarebudgetten;
 • up-to-date licentie-expertise van een team van experts;
 • kostenefficiënte SAM met SAM2GO als Managed Service.

Kostenverlagingen en -besparingen

Onze ervaring wijst uit dat de aanschaf van 80% van het inkoopvolume slechts 20% van de inspanning kost, terwijl de aanschaf van de resterende 20% van het inkoopvolume maar liefst 80% van de inspanning vertegenwoordigt. Daarom biedt COMPAREX individuele maatwerkoplossingen voor kostenoptimalisaties van raamwerkovereenkomsten (licentie-advisering en inkoop tegen de gunstigste prijzen wereldwijd), standaardsoftware (COMPAREXonline, inclusief COMPAREX Global Sourcing) en gespecialiseerde software (standaardverwerking via COMPAREXonline tegen voordelige tarieven).

Via op maat gesneden en exclusieve volume- en raamwerkovereenkomsten en met behulp van COMPAREX Global Sourcing vergelijken we de prijzen die wereldwijd worden aangeboden om kostenbesparingen te realiseren. Hierbij bepalen we het sourcingmodel dat het best aansluit bij uw behoeften. Met één muisklik profiteert u van koersverschillen en lokale aanbiedingen.

 • Geoptimaliseerde raamwerkovereenkomsten met het beste sourcingmodel dat mondiaal beschikbaar is;
 • De beste dagprijzen wereldwijd voor standaardsoftware met slechts één muisklik;
 • Rechtszekerheid dankzij geverifieerde transactiekanalen;
 • Transparantie via OpenBook-prijzen.

Wilt u meer weten over onze Softcare dienstverlening?

Laat uw contactgegevens achter

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen via 020-2586 800 of een e-mail sturen naar info@comparex.nl.

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Transavia over SoftCare

"Dit model voldoet aan al onze wensen en zorgt voor optimale ontzorging. [...]  Onderdeel van de overeenkomst is dat COMPAREX de licenties zonder extra marge aan ons levert."

Lees meer over deze referentie

Kuiken over SoftCare

"Ik kan andere organisaties de COMPAREX SoftCare overeenkomst aanbevelen. Het is voor klanten misschien onwennig om maandelijks te betalen voor deze vorm van dienstverlening, omdat zij gewend zijn per order een offerte en factuur te ontvangen. Maar het geeft organisaties veel duidelijkheid in wat zij van hun softwarepartner kunnen verwachten."

Lees meer over deze referentie


Cloud inspiratie-workshop

Ontdek hoe uw organisatie profiteert van de mogelijkheden van de diverse clouddiensten van Microsoft en de Workspace 365 cloudwerkplek. Tijdens een interactieve inspiratie-workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg-workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Lees meer