• Software Asset Management van InfraControl
    COMPAREX Software Asset Management oplossingen
    Manage with knowledge

Bent u zich ervan bewust dat uw organisatie aan de slag moet met Software Asset Management (SAM)? Wij hebben vanuit onze SAM-visie een eigen methodiek ontwikkeld, waarmee wij organisaties helpen om het complexe SAM-vraagstuk op te delen in overzichtelijke deelprojecten. Onze methodiek is gebaseerd op de ISO standaard 19770-1 en ontwikkeld door CSAM (IAITAM) gecertificeerde consultants.

Onze SAM-methodiek is gebaseerd op het begrip Clear View. Clear staat voor Contracts, License Entitlements, Assets en Reconciliation: de vier elementen van onze methodiek. De methodiek onderscheidt vier volwassenheidsniveaus. Op elk niveau pakken wij deze vier elementen aan en werken we de bijbehorende aanpassingen verder uit voor uw organisatie. Zo brengen we uw organisatie via een reactief niveau naar een proactief niveau, om daarna door te groeien naar een dynamisch SAM-niveau.

COMPAREX Clear View model

Schijf van vijf

COMPAREX Schijf van 5Bij alle stappen die we met uw organisatie op SAM-gebied zetten, besteden we aandacht aan vijf aspecten: beleid, organisatie,  processen, kennis en tooling.

Onze ervaring leert dat een projectmatige aanpak tot een succesvol resultaat leidt. Hierbij is er volop aandacht voor elk van deze vijf aspecten.

Klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting.

 

Laat uw contactgegevens achter

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 020-2586800 of stuur een e-mail naar info@comparex.nl.

Neem contact op