Licentiebeheertraining - Software Asset Management van COMPAREX

Een goed Software Asset Management-programma is gebaseerd op het efficiënt beheren van jouw software. De COMPAREX licentiebeheertraining ondersteunt je daarin. Je leert efficiënter met jouw softwarelicenties omgaan en je bent op de hoogte van de softwareoplossingen (tools) die in de markt beschikbaar zijn. Hiermee kun je het licentiebeleid voor jouw organisatie definiëren. Op basis daarvan kun je de stap zetten naar Software Asset Management of een ISO-19770 certificering.

Hoe ziet de licentiebeheertraining eruit?

Voor veel deelnemers zijn de Microsoft licentieregelingen cruciaal en komen daarom in de training uitgebreid aan bod. Daarnaast besteden wij aandacht aan licentieregelingen van leveranciers als Citrix, IBM, Red Hat & Open Source, Oracle, SAP en VMware. Wij vragen de deelnemers op voorhand in welke licentieregelingen zij geïnteresseerd zijn en passen op basis hiervan het programma zoveel mogelijk aan. We beperken ons omwille van de tijd tot een introductie en gaan vooral in op de meest gestelde vragen en uitdagingen die wij bij klanten tegenkomen. Heb je achteraf (specifiek) vragen of wil je graag advies wat in jouw situatie verstandig is? Dat is geen enkel probleem. Je kunt daarvoor met je accountmanager of trainers contact opnemen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Als je dagelijks te maken hebt met de aankoop, implementatie en het beheer van softwarelicenties, dan is deze licentiebeheertraining uitermate geschikt. Voor deelname aan deze training is geen voorkennis van software of softwarelicenties vereist.

Na de licentiebeheertraining*

  • kun je aanzienlijke kostenbesparingen realiseren;
  • reduceer je risico's binnen jouw organisatie.

* wanneer jouw softwareportfolio op de juiste manier wordt beheerd.

Praktische informatie en inschrijven

Deze tweedaagse training kost EUR 995,- (exclusief BTW) en wordt gegeven op onze trainingslocatie in Amsterdam. De training is inclusief lunch, studie- en notitiemateriaal. Je kunt bij de inschrijving een voorkeursdatum en alternatieve datum opgeven. Jouw inschrijving is echter pas definitief na bevestiging door COMPAREX Nederland B.V.

 Inschrijven voor de licentiebeheertraining

Cursusdata 2019/2020

Datum Locatie
7 - 8 april 2020 SoftwareONE Nederland B.V., Amsterdam
7 - 8 juli 2020 SoftwareONE Nederland B.V., Amsterdam
6 - 7 oktober 2020 SoftwareONE Nederland B.V., Amsterdam
12 - 13 januari 2021 SoftwareONE Nederland B.V., Amsterdam

Dit schema is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Uw trainer

Ninonne Kooij

Ninonne Kooij

Senior Business Consultant