• Software Asset Management van InfraControl
    COMPAREX Software Asset Management oplossingen
    Manage with knowledge

Vergroot uw kennis van licentiebeheer: volg Software Asset Management trainingen

Wilt u leren hoe u zelf controle krijgt over uw IT-assets? Vindt u dat uw medewerkers meer kennis in huis moeten hebben over licentiebeheer? Tooling, processen, beleid en de inrichting van de organisatie zijn volgens COMPAREX essentieel voor een succesvol IT Asset Management (ITAM) beleid. Maar kennis en ervaring zijn zeker net zo belangrijk. Daarom bieden wij diverse trainingen aan op het gebied van ITAM.

Deze trainingen worden gegeven in onze trainingsruimtes in Amsterdam. Bij groepen vanaf 5 cursisten verzorgen wij in overleg ook trainingen bij u op kantoor. Al deze trainingen worden in het Nederlands gegeven door onze eigen gediplomeerde trainers. Ons trainingsaanbod ziet er als volgt uit:

Licentiebeheertraining

Heeft u in uw dagelijkse werk te maken met de aankoop van softwarelicenties, de implementatie en het beheer hiervan? De Licentiebeheertraining voorziet in de eerste stap op weg naar een solide beheer van uw sofwareportfolio. Wanneer u uw softwareportfolio op de goede manier beheert, realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing en sluit u bovendien de risico´s van incompliance uit. Voor deelname aan deze 2-daagse training is geen voorkennis van software of softwarelicenties vereist.

Licentiebeheertraining


Training IAITAM Certified Software Asset Manager (CSAM)

Bent u betrokken bij het managen van de software assets van uw organisatie? Wilt u meer grip en controle krijgen op de volledige lifecycle van uw software assets?

De CSAM training is hiervoor de aangewezen en enige training die een wereldwijd erkende certificering biedt.

Wat vinden klanten van de CSAM training?

"Vandaag gecertificeerd als Certified Software Asset Manager. Ik kan het aanraden voor professionals die werkzaam zijn in de wereld van IT (Asset Management). Training gevolgd bij COMPAREX (gegeven door Rogier Petri die echt wel weet waar hij het over heeft). Ik zou zeggen, ga eens kijken".

Rogier van Kuijk
Project Manager

IAITAM CSAM training

 


Snow Software trainingen

Maakt uw organisatie gebruik van Snow Software? COMPAREX biedt trainingen voor zowel gebruikers als beheerders van Snow Software. U leert hoe u de software maximaal benut en zo efficiënt mogelijk beheert.

Technische training Snow Software   Functionele training Snow Software


Meer weten?

Wilt u meer weten over de Licentiebeheertraining, de IAITAM CSAM training of de Snow Software trainingen?

 Neem NU contact met ons op!

Neem contact op