• Software Asset Management van InfraControl
    COMPAREX Software Asset Management oplossingen
    Manage with knowledge

Kennismaken met Software Asset Management: SAM-Workshop

Software Asset Management is een complex en specialistisch werkveld. Veel organisaties hebben moeite om dit zelf op te starten. Klanten vragen ons vaak om hen hierbij te helpen. Een SAM-Workshop is een perfecte methode om kennis te maken met Software Asset Management

Resultaat van de workshop

Door deelname leert u wat de succesfactoren en valkuilen van SAM zijn en welke Return On Investment (ROI) en andere voordelen het voor uw organisatie biedt. Na afloop wordt de workshop samengevat, gedocumenteerd en aan u gepresenteerd. U ontvangt aanbevelingen voor verdere actie, zodat u direct kunt starten met het optimaliseren van uw licentiebeheer.

De SAM-workshop

COMPAREX heeft bij veel organisaties succesvol een effectief SAM-programma uitgevoerd. In deze eendaagse workshop delen onze ervaren SAM consultants hun kennis en ervaringen. U leert wat de ‘best practices’ van een SAM-programma zijn. Uiteraard kijken wij ook naar uw organisatie zodat de materie direct aansluit bij de praktijk.

Voor wie is de SAM-Workshop bedoeld?

Voor een optimaal rendement raden wij aan dat een aantal beslissingsbevoegde en inhoudelijk verantwoordelijke medewerkers deelnemen. Denk hierbij aan: CIO, IT-management, licentiemanagement en inkoopmanagement. De vragen en stellingen die aan de orde komen hebben betrekking op: beleid over gebruik en aanschaf van softwarelicenties, processen, organisatie en aanwezige hulpmiddelen.

Inspanning en kosten

De kosten van de SAM workshop bedragen EUR 2.500,- exclusief BTW. Het betreft een ééndaagse workshop. Naderhand presenteren wij u de resultaten en aanbevelingen. Dit duurt circa twee uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de SAM-Workshop? Of heeft u vragen over de invulling van een workshop voor uw organisatie?

 Neem NU contact met ons op!

Neem contact op