• Software Asset Management van InfraControl
    COMPAREX Software Asset Management oplossingen
    Manage with knowledge

Snow License Manager 8 is uitgebracht en in de laatste week van september wordt ons platform gemigreerd naar deze nieuwe versie waarna u automatisch gebruik maakt van de nieuwe functionaliteiten die deze oplossing te bieden heeft.

Optimalisatie enterprise en datacenter asset management
De nieuwe versie van Snow License Manager optimaliseert licentiegebruik, verlaagt kosten en biedt inzicht voor de hele organisatie. Dit is een grote sprong voorwaarts op het gebied van softwarelicentie optimalisatietechnologieën en weerspiegelt de belangrijke rol van het datacenter binnen een organisatie.

Zeventig procent van de software assets van een organisatie bevindt zich binnen datacenters. Hierdoor is het voor organisaties zeer complex om licenties voor datacenters te beheren en het gebruik hiervan te optimaliseren, tenzij het proces wordt geautomatiseerd

Snow License Manager 8 bevat functionaliteiten om voorspellingen te doen, rapportages op te stellen en te zorgen voor transparantie. Deze laatste generatie van Software Asset Management (SAM) biedt meerwaarde voor onder andere C-level executives en SAM Managers. Naast het beheren van softwarelicenties, zorgen de rapportage en mogelijkheden om toekomstanalyses te maken ervoor dat SAM strategisch kan worden ingezet ter ondersteuning van huidige en toekomstige SAM behoeften.

COMPAREX SAM Solutions

COMPAREX SAM Solutions is gespecialiseerd in het inrichten en beheren van SAM oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe versie van de Snow License Manager uw organisatie verder helpt bij het verkrijgen van grip en controle op softwarelicenties.

Snow License Manager training op donderdag 22 september

Om u op volledig op de hoogte te brengen van de nieuwe mogelijkheden van Snow License Manager 8, organiseren wij op donderdag 22 september een training op ons kantoor in Amsterdam. Tijdens de training worden de belangrijkste wijzigingen in deze nieuwe versie behandeld:

  • Nieuwe interface Snow License Manager 8.
  • Kostenspecificatie maintenance en support bij licenties.
  • (Interne) doorbelasting.
  • Veranderingen met betrekking tot processor / core licenties.
  • Veranderingen met betrekking tot licentie toewijzing.
  • Nieuwe rapportagemogelijkheden en schetsen van toekomst analyses.

Inschrijven voor de Snow License Manager training

NB. Deze sessie is uitsluitend bedoeld voor eindgebruikers; niet voor levanciers.

Praktische informatie en inschrijven

Deze training kost EUR 400,-  (exclusief BTW) per persoon en wordt gegeven op onze trainingslocatie in Amsterdam door een van onze Business Consultants. Een lunch is inbegrepen.

Agenda

09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 12:00 Training
12:00 - 13:00 Lunch

Neem contact op