• Schrijf u in voor een van onze trainingen
    Schrijf u in voor een van onze trainingen

Wij helpen u met de adoptie

Uw medewerkers willen graag altijd en overal gebruik kunnen maken van hun applicaties en data en op elk device. Dat levert voor uw IT een aantal uitdagingen op. Met onze diensten helpen wij u graag bij de digitale transformatie van uw organisatie. Daarnaast bieden wij advies en ondersteuning op het gebied van de Cloud, Security, Mobility, Big Data & Analytics, Computing Everywhere, Information Management en SAM-vraagstukken.

Van Inspiratie, via Readiness, PoC en Migratie naar Adoptie

Onze dienstverlening begint bij het inspireren van uw medewerkers in (vaak) gratis workshops over diverse onderwerpen. In de readiness fase kijken wij met u in hoeverre uw organisatie klaar is om de volgende stap te zetten. Indien gewenst zetten wij een Proof of Concept op. Bij een positief resultaat bereiden wij de migratie voor en voeren deze voor u uit.

Maar uiteindelijk heeft een investering alleen zin wanneer uw organisatie ook alle mogelijkheden omarmt. En dat stimuleren wij in de adoptiefase met training en begeleiding.

COMPAREX licentiebeheertraining voor een beter begrip

Heeft u regelmatig te maken met de aankoop van softwarelicenties, de implementatie en het beheer hiervan? Wij helpen u met de COMPAREX licentiebeheertraining. Wanneer u een beter begrip heeft van softwarelicenties en licentievoorwaarden, realiseert u namelijk een aanzienlijke kostenbesparing en sluit u bovendien de risico´s van incompliance uit.

IAITAM CSAM training

Bent u betrokken bij het beheer van de software assets van uw organisatie? Wilt u meer grip en controle krijgen op de volledige lifecycle van uw software assets? De IAITAM CSAM training is hiervoor de aangewezen en enige training die een wereldwijd erkende certificering biedt. Wat vinden klanten van deze training via COMPAREX?

"Vandaag gecertificeerd als Certified Software Asset Manager. Ik kan het aanraden voor professionals die werkzaam zijn in de wereld van IT (Asset Management). Training gevolgd bij COMPAREX (gegeven door Rogier Petri die echt wel weet waar hij het over heeft). Ik zou zeggen, ga eens kijken": Rogier van Kuijk, Project Manager.

SNOW Software trainingen

Maakt u gebruik van SNOW Software? COMPAREX biedt SNOW trainingen aan voor twee doelgroepen:

1) Voor platform administrators, IT-technici en License managers bieden wij de technische training SNOW Software aan.

2) SAM-consultants, IT-Asset Managers en IT- of inkoopprofessionals kunnen gebruikmaken van de functionele training SNOW Software. U leert hoe u de software maximaal benut en zo efficiënt mogelijk beheert.

Office 365 Managed Services

Wilt u weten wat Office 365 u oplevert en hoe u er nog meer uithaalt? Wij maken dat meetbaar voor u. Dit is de basis van ons Office 365 Managed Services-pakket voor een doorlopende ondersteuning op uw Microsoft Cloud.

 

Neem contact op