• Microsoft HoloLens Quick Start Workshop
  Ontdek de toegevoegde waarde van de
  Microsoft HoloLens voor uw organisatie

De populaire Microsoft HoloLens verovert langzaam maar zeker de zakelijke wereld en niet voor niets. De HoloLens verrijkt de realiteit door de wereld om ons heen te voorzien van een extra digitale laag – naar wens in te vullen met modellen, applicaties of gameplay. Dit gebeurt door het projecteren van hologrammen. Je kunt het device besturen met spraak, hoofdbewegingen en handgebaren.

De mixed reality-bril heeft niet alleen een wow!-effect, maar ook een grote toegevoegde waarde in de ontwikkeling van producten en diensten, het versnellen van werkprocessen en het productiever samenwerken.

Aan de slag!

Maak kennis met de HoloLens, ontdek de kracht van mixed reality en benut de kansen voor uw organisatie! Naast het zelf ervaren van de HoloLens, bieden wij de Holographic Quick Start Workshop aan. Ons doel is om u niet alleen de kracht van mixed reality te laten ervaren, maar ook daadwerkelijk in te laten zetten binnen uw organisatie. In een Canvas sessie komen we samen tot een design voor uw organisatie en klanten. Het programma van de Holographic Quick Start Workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Discover: Ervaar zelf de mogelijkheden van de HoloLens en doorloop populaire zakelijke scenario’s, speciaal voor uw sector geselecteerd, in ons Holographic Experience Center.
 • Design: Werk aan de hand van het Holographic App Canvas de scenario’s uit die voor uw organisatie relevant zijn.
 • Launch: Overtuig uw collega’s en bepaal samen het winnende scenario.

Populaire scenario’s

Ter inspiratie hebben we alvast een aantal populaire scenario’s voor u op een rij gezet:

 • Virtual engineering en R&D in de bouw: Opdrachtgevers, projectmanagers en aannemers kunnen samen kijken hoe een ontwerp past in de omgeving.
 • Analyse en diagnose in de zorg: Binnen de zorg verbeteren medische professionals bijvoorbeeld complexe chirurgische procedures. Zij kijken op afstand mee om zorgverlening aan cliënten te verbeteren.
 • Samenwerken in ontwerp: In het productontwerp en ontwikkelingsproces bekijken, veranderen en testen ingenieurs en ontwerpers samen hun projecten (realtime).
 • Training en onderwijs: In bijvoorbeeld verpleegkundig onderwijs bestuderen studenten via de HoloLens modellen van organen, zenuwen en spieren van dichtbij. Ook kan in een gesimuleerde omgeving veilig, maar realistisch worden getraind.
 • Winkel(her)inrichting in retail: Winkeleigenaren bekijken met de HoloLens hoe hun shop ingevuld kan worden met stellingen, stellages en decoratie.

We leveren de volgende activiteiten en deliverables op:

 • Workshop (inclusief voorbereiding, canvassen en 2 HoloLenzen) onder leiding van onze HoloLens experts.
 • Routekaart van design naar lancering.
 • Visualisatie van het winnende HoloLens scenario via een computer 3D-schets.
 • Optioneel: Inladen & optimaliseren van een door beschikbaar gesteld 3D-model in de HoloLens voorafgaand aan de workshop.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de HoloLens Quick Start Workshop of wilt u zich direct aanmelden voor deelname? Neem dan contact op met Sven Lap, Cloud Solutions Consultant via sven.lap@comparex.nl of 06-83675933.

Neem contact op

Sven Lap

Sven Lap

Cloud Solutions Consultant