• Neem deel aan de Office 365 Workshop
    Ontdek de mogelijkheden van
    Microsofts populaire productiviteitssuite

Werken vanuit de cloud met de nieuwste versies, altijd en overal beschikken over uw bedrijfsapplicaties en zelfs onderweg uw e-mail en zakelijke documenten gebruiken. Het klinkt heel normaal, maar was dat tot kortgeleden natuurlijk niet. Haalt uw organisatie het maximale uit de cloud? Welke mogelijkheden zijn er en hoe komen zij uw bedrijf ten goede?

Of u nu al cloud computing gebruikt of nog niet, de experts van COMPAREX nodigen u en uw collega’s van harte uit voor een leerzame workshop. Daarin maakt u stap voor stap kennis met Microsoft Office 365 en ziet u hoe deze productiviteitssuite oplossingen biedt voor de uitdagingen op de werkvloer. Aan bod komen thema’s als compliance, wet- en regelgeving en inpassing van de nieuwe manier van werken in uw huidige organisatie en processen.

Met diverse voorbeeldscenario’s en een uitgebreide demonstratie tonen onze experts hoe het cloudplatform bijdraagt aan de flexibiliteit en productiviteit van uw medewerkers. Ze staan uitvoerig stil bij de behoeften en wensen die leven in uw organisatie. Een inventarisatie daarvan vindt plaats tijdens een conference call voorafgaand aan de workshop.

Wat levert de Office 365 Workshop u op?

In een paar uur tijd brengen de experts u en uw collega’s op de hoogte van cloud computing in het algemeen, de productiviteitssuite Microsoft Office 365 het integratie met het COMPAREX cloudplatform Workspace 365. Deze workshop...

  • Vergroot uw kennis van en inzicht in marktontwikkelingen
  • Maakt uw ICT-organisatie vertrouwd met de online diensten
  • Biedt inspiratie aan de hand van actuele uitdagingen voor ICT en business
  • Geeft overzicht van mogelijke oplossingen voor deze uitdagingen
  • Is een mooie kennismaking met de dienstverlening van COMPAREX

De bijeenkomst duurt een halve dag. Hij is bedoeld voor beleidsmedewerkers, managers, key users en andere medewerkers die zich afvragen welke waarde Microsoft Office 365 biedt voor hun werkzaamheden. De workshop komt het best tot zijn recht bij aanwezigheid van afgevaardigden van verschillende afdelingen.

Vervolgstappen

Raakt u tijdens of na de workshop overtuigd van de mogelijkheden van de cloud? De experts van COMPAREX helpen u graag verder. Samen met u beoordelen zij in hoeverre uw organisatie klaar is voor de cloud en welke stappen u vervolgens kunt zetten. Zij adviseren ook over de technische en organisatorische zaken die daarbij spelen, zoals de implementatie, systeemkoppelingen, datamigratie en adoptie door de medewerkers.

De investering voor deelname bedraagt één dag consultancy. Beschikt uw organisatie over een Microsoft Enterprise Agreement of Enterprise Subscription Agreement? Dan is de kans groot dat u Software Assurance Planning Services Vouchers heeft. Deze zijn in veel gevallen te gebruiken voor de vervolgstappen. Onze experts helpen u graag bij het vaststellen van de mogelijkheid van funding.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de workshop Office 365 of willen u en uw collega’s zich direct aanmelden voor deelname? Neem dan contact op met Dèni Harrewijn, Cloud Consultant.

Neem contact op

Dèni Harrewijn

Dèni Harrewijn

Cloud Consultant