Jeffrey Stolker

Solution Advisor Red Hat

Specialisme: Red Hat oplossingen

Ik adviseer en help onze klanten bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen door hun functionele- en technische vragen te vertalen naar passende technologische oplossingen gebaseerd op het Open Source Platform van Red Hat. 

Open Source software wordt steeds belangrijker in de IT-strategie van bedrijven. Met name het innovatieve karakter van open source software en de korte ontwikkeltijden daarvan bieden aanknopingspunten om concurrentievoordelen te behalen maar ook het kostenaspect, flexibiliteit en minder rompslomp bij aanschaf zijn belangrijke redenen om te kiezen voor Open Source.

Open Source software is op zichzelf vrij beschikbaar maar veelal niet geschikt om te draaien in een Enterprise omgeving en dat is waar Red Hat u kan helpen. Red Hat zorgt ervoor dat de benodigde Open Source software Enterprise- en Production-ready wordt door een breed scala van support en services toe te voegen zoals o.a. Unlimited 24*7 support, Life Cycle Management op de software, Proactieve Security & Certificeringen.

Wilt u meer informatie of advies?

Bent u op zoek naar een passend en onafhankelijk licentie advies en wilt u weten hoe Open Source en Red Hat hierin past, wilt u inspiratie opdoen omtrent nieuwe technologische mogelijkheden binnen Open Source, heeft u hulp nodig bij het inzichtelijk maken van uw software licentie positie (compliance) of wilt u gewoon de beste deal bij een aankomende investering in Red Hat software subscripties, bel me dan snel en ik help u graag op weg!

Meer informatie: https://www.linkedin.com/in/jeffreystolker/