• Big Data: haal waarde uit nieuwe databronnen
    Big data & Analytics oplossingen via COMPAREX

    Neem contact op met onze specialisten

Ook uw organisatie ontkomt niet aan de explosieve groei van data, steeds meer databronnen ontstaan. Door Internet of Things (cloud computing, smart & connected devices, etc.) is steeds meer waardevolle data beschikbaar. Hierop passen moderne organisaties hun bedrijfsmodellen op disruptieve én succesvolle manier aan. Denk daarbij aan Airbnb, Uber en Schiphol. De databronnen vormen daarnaast de basis voor waardevolle beslissingen die u maakt met Business Intelligence & Analytics.

COMPAREX ondersteunt uw organisatie bij de optimale ontsluiting van databronnen. Naast de bekende gestructureerde bronnen, maakt ook steeds meer ongestructureerde data zijn intrede in een datacenter. De toenemende hoeveelheid en complexiteit van data beïnvloeden alle facetten van informatieverwerking: van storage tot analyse. Met software voorkomt u problemen op dit gebied. Maar hoe kiest u de oplossing die het best past bij uw functionele behoefte?

Budgetmaximalisatie en best fit

COMPAREX brengt samen met u de functionele doelstellingen in kaart en vertaalt deze naar een optimaal softwarecontract. Hierbij staat budgetmaximalisatie centraal. Via de volgende werkmethodiek begeleiden wij u van inspiratie tot uitvoering:

  1. Inspiratiesessie: Wij laten zien hoe ook uw organisatie een Big Data-project tot een succes brengt en u het maximale uit nieuwe databronnen haalt.
  2. Workshops: Op maat gemaakte sessies waarin wij de voor uw organisatie relevante onderwerpen belichten.
  3. Assessment: Aan de hand van uw functionele en financiële eisenpakket bieden wij aanbevelingen op basis van gebenchmarkte softwareoplossingen.
  4. Proof of Concept: Op basis van de uitdagingen in uw organisatie, demonstreren wij specifieke oplossingen en brengen wij de vervolgstappen voor succesvolle implementatie in kaart.
  5. Deployment: Ingebruikname van de geselecteerde oplossing en de bijbehorende licenties op uw eigen productie- of testsysteem.

Inspiratiesessie

Ook vrijblijvend een inspiratiesessie over Enterprise oplossingen bijwonen? Stuur een mail aan enterprise@comparex.nl.

Wat levert het op?

Na afloop van dit traject beschikt uw organisatie over een maatwerkoplossing voor de ontsluiting van databronnen. De geselecteerde softwareoplossing is nauw afgestemd op de aanwezige ICT-infrastructuur en de functionele behoeften van uw teams. U maakt optimaal gebruik van de beschikbare middelen en houdt daardoor budget vrij voor innovatie.

Business Intelligence & Analytics

Om te excelleren in de digitale transformatie moet uw organisatie afgewogen beslissingen nemen op basis van de juiste informatie. Aanvullende software voor Business Intelligence en Analytics helpt u daarbij. Deze zet de berg met gestructureerde en ongestructureerde data binnen de databronnen om in waardevolle informatie.

Meer informatie

Heeft u interesse in onze Enterprise-diensten of wilt u vrijblijvend deelnemen aan een inspiratiesessie?

 Neem NU contact met ons op!

Neem contact op

Roy Reijnen

Roy Reijnen

Solution Specialist Big Data & Analytics