• Big Data & Analytics oplossingen via COMPAREX
    Big data & Analytics oplossingen via COMPAREX
    COMPAREX adviseert over oplossingen van Tableau Software

    Neem contact op met onze specialisten

Naast de functionele aspecten die belangrijk zijn voor de keuze van Business Intelligence software kan COMPAREX tevens ondersteunen bij licentietechnische, financiële en culturele verschillen tussen diverse leveranciers.

Tableau Software onderscheidt zich positief op een aantal aspecten van traditionele leveranciers. Dit geldt zowel voor het maken van publieke rapporten waar geen kosten aan zijn verbonden, als de Tableau reader functionaliteit die kosteloos kan worden gebruikt. Daarnaast kent Tableau Software een grote community aan actieve gebruikers. Dit resulteert in een effectieve samenwerking onder gebruikers waardoor “best practices” eenvoudig te realiseren zijn. In tegenstelling tot diverse andere leveranciers zijn de compliance risico’s relatief klein.

COMPAREX ondersteunt bij de juiste licentiëring voor uw huidige situatie, het licentiemanagement voor Tableau Software en andere leveranciers én optimalisaties van licentiecontracten, zodat uw organisatie de rapportages kan maken die belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of advies contact op met Roy Reijnen, Senior Business Consultant bij COMPAREX. Zijn gegevens treft u direct hiernaast, aan de rechterkant aan.

Tableau Open Source calculator

Senior Business Consultant Roy Reijnen van COMPAREX heeft op basis van Tableau Software een Open Source Calculator gemaakt. Hiermee kunt u diverse scenario’s van een aantal vendoren met elkaar vergelijken, zoals Red Hat, Oracle en Enterprise DB.

Bekijk hier de Open Source calculator


Neem contact op

Roy Reijnen

Roy Reijnen

Solution Specialist Big Data & Analytics