• Van Big Data naar cruciale informatie met Business Intelligence & Analytics. Dit vereist tactische keuzes qua IT-infrastructuur. COMPAREX ondersteunt u hierbij!
    Big data & Analytics oplossingen via COMPAREX

    Neem contact op met onze specialisten

Cloud computing, slimme devices en het Internet of Things leveren uw organisatie volop nieuwe kansen, ook op het gebied van Big Data. Kansen om uw bedrijfsmodel op succesvolle wijze aan te passen en voorop te lopen in uw markt. Ontsluiting van nieuwe databronnen is daarbij een belangrijke voorwaarde, net als de vertaling van deze Big Data naar cruciale informatie.

Informatie wordt cruciaal als uw medewerkers er snel en slim nieuwe kansen mee herkennen en benutten. Dit vereist tactische keuzes qua IT-infrastructuur en software. Het succes ligt in de combinatie van Big Data, storage, databases, Business Intelligence (BI) en Predictive Analytics. Al dan niet in de cloud.

Budgetmaximalisatie

COMPAREX ondersteunt u bij deze vertaling van Big Data naar bruikbare informatie. Onze dienstverlening zet budgetmaximalisatie centraal: we zorgen dat u het meeste uit de beschikbare middelen haalt. Met onze jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk, zorgen wij dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden die de gevestigde en nieuwe softwareleveranciers bieden.

Heeft u interesse in onze diensten?

Laat uw contactgegevens achter

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook zelf contact opnemen met een van de onderstaande specialisten.

Vanaf nu ook Postgress Database "as a service" in de cloud

De cloud is enorm populair. Organisaties die op zoek zijn naar een nieuwe applicatie, zoals een CRM-systeem of opslag voor back-up, kijken primair naar mogelijkheden in de cloud. Men overweegt het afnemen van een applicatie als dienst, oftewel service. Waarom zou u dit niet overwegen voor uw database? De meest gerenommeerde databases zijn al beschikbaar als dienst of applicatie in de cloud.

Vanaf nu is het ook mogelijk om 's werelds meest krachtige Open Source database in de cloud af te nemen als dienst. Geheel als managed service voor maximale betrouw- en schaalbaarheid. EnterpriseDB heeft dit mogelijk gemaakt vanaf juni 2016 en levert daarmee als eerste leverancier de meest complete Open Source DBAAS in de cloud. Lees meer in de blog van Remco Toele over Postgres...

Big Data

COMPAREX ondersteunt uw organisatie bij de optimale ontsluiting van gestructureerde en ongestructureerde databronnen. De toenemende hoeveelheid en complexiteit van data beïnvloeden alle facetten van informatieverwerking: van storage tot analyse. Met software voorkomt u problemen op dit gebied. Maar hoe kiest u de oplossing die het best past bij uw functionele behoefte?

Lees meer...

Business Intelligence & Analytics

COMPAREX helpt uw organisatie bij de verkenning van de functionele behoeften en vertaalt deze naar een passende softwaretoepassing. Denk hierbij aan oplossingen zoals Self-service BI en Data Discovery, Self-service Data Preparation, Predictive Analytics en BI in de Cloud. Met deze tools kunt u beslissingen nemen op basis van statistieken in plaats van vermoedens. Budgetmaximalisatie staat centraal.

Lees meer...

Solution Advising team Big Data & Analytics

Bart Idenburg, Solution Advisor

Bart Idenburg
Solution Advisor

  •   Specialisme: IBM, Internet of Things, Big Data

Lees meer +

Kees Pompe, Solution Advisor

Kees Pompe
Solution Advisor

  •   Specialisme: IBM, Analytics

Lees meer +

Roy Reijnen, Senior Business Consultant Enterprise Software

Roy Reijnen
Senior Business Consultant

  •   Specialisme: Oracle, abonnementen in de cloud

Lees meer +

Jeffrey Stolker, Solution Advisor Red Hat

Jeffrey Stolker
Solution Advisor Red Hat

  •   Advies en ondersteuning bij Red Hat oplossingen

Lees meer +

Ruud Baas, Operations Manager Big Data & Analytics

Ruud Baas
Operations Manager Big Data & Analytics

  •   Operationele ondersteuning Big Data & Analytics team

Lees hier het interview met Ruud

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Open Source calculator

COMPAREX Solution Advisor Roy Reijnen heeft op basis van Tableau software een Open Source Calculator gemaakt.

Hiermee kunt u diverse scenario’s van een aantal vendoren met elkaar vergelijken, zoals Red Hat, Oracle en Enterprise DB.

Bekijk hier de Open Source calculator


Veelvoorkomende Oracle licentierisico's

In onze adviestrajecten signaleren wij veelvoorkomende compliancerisico’s die een hoge financiële impact kunnen hebben. Vaak blijkt dat de risico’s drastisch beperkt kunnen worden. In een whitepaper gaan wij op deze risico’s in en geven wij aan welke alternatieven er zijn om deze risico’s te beperken.

Download hier de whitepaper