• Van Big Data naar cruciale informatie met Business Intelligence & Analytics. Dit vereist tactische keuzes qua IT-infrastructuur. COMPAREX ondersteunt u hierbij!
    Enterprise oplossingen via COMPAREX

    Neem contact op met onze specialisten

Cloud computing, slimme devices en het Internet of Things leveren uw organisatie volop nieuwe kansen, ook op het gebied van Big Data. Kansen om uw bedrijfsmodel op succesvolle wijze aan te passen en voorop te lopen in uw markt. Ontsluiting van nieuwe databronnen is daarbij een belangrijke voorwaarde, net als de vertaling van deze Big Data naar cruciale informatie.

Informatie wordt cruciaal als uw medewerkers er snel en slim nieuwe kansen mee herkennen en benutten. Dit vereist tactische keuzes qua IT-infrastructuur en software. Het succes ligt in de combinatie van Big Data, storage, databases, Business Intelligence (BI) en Predictive Analytics. Al dan niet in de cloud.

Budgetmaximalisatie

COMPAREX ondersteunt u bij deze vertaling van Big Data naar bruikbare informatie. Onze dienstverlening zet budgetmaximalisatie centraal: we zorgen dat u het meeste uit de beschikbare middelen haalt. Met onze jarenlange ervaring en een wereldwijd netwerk, zorgen wij dat u optimaal profiteert van de mogelijkheden die de gevestigde en nieuwe softwareleveranciers bieden.

Heeft u interesse in onze diensten?

 Neem NU contact met ons op

Big Data

COMPAREX ondersteunt uw organisatie bij de optimale ontsluiting van gestructureerde en ongestructureerde databronnen. De toenemende hoeveelheid en complexiteit van data beïnvloeden alle facetten van informatieverwerking: van storage tot analyse.

Met software voorkomt u problemen op dit gebied. Maar hoe kiest u de oplossing die het best past bij uw functionele behoefte?

Lees meer...

Business Intelligence & Analytics

COMPAREX helpt uw organisatie bij de verkenning van de functionele behoeften en vertaalt deze naar een passende softwaretoepassing. Denk hierbij aan oplossingen zoals Self-service BI en Data Discovery, Self-service Data Preparation, Predictive Analytics en BI in de Cloud. Met deze tools kunt u beslissingen nemen op basis van statistieken in plaats van vermoedens. Budgetmaximalisatie staat centraal.

Lees meer...

Enterprise Solution Specialists

Bart Idenburg, Solution Advisor

Bart Idenburg
Senior Solution Specialist

  •   Specialisme: IBM, Internet of Things, Big Data

Lees meer +

Kees Pompe, Solution Advisor

Kees Pompe
IBM Lead Software Specialist

  •   Specialisme: IBM, Analytics

Lees meer +

Roy Reijnen, Senior Business Consultant Enterprise Software

Roy Reijnen
Senior Solution Specialist

  •   Specialisme: Oracle, abonnementen in de cloud

Lees meer +

Jeffrey Stolker, Solution Advisor Red Hat

Jeffrey Stolker
Solution Specialist

  •   Advies en ondersteuning bij Red Hat oplossingen

Lees meer +

Ruud Baas, Operations Manager Big Data & Analytics

Ruud Baas
Enterprise Operations Manager

  •   Operationele ondersteuning Enterprise team

Lees hier het interview met Ruud

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Open Source calculator

COMPAREX Solution Advisor Roy Reijnen heeft op basis van Tableau software een Open Source Calculator gemaakt.

Hiermee kunt u diverse scenario’s van een aantal vendoren met elkaar vergelijken, zoals Red Hat, Oracle en Enterprise DB.

Bekijk hier de Open Source calculator