• COMPAREX Experience Center
    COMPAREX Experience Center
    Scenario's

Mobiele vrijheid voor de medewerkers, zekerheid voor de organisatie

Vanuit huis, in de file, bij de klant en gewoon op kantoor: veel medewerkers willen overal en altijd bij bedrijfsapplicaties en -documenten kunnen. Het liefst onafhankelijk van het type apparaat. Ze zijn gewend hun tablet en smartphone te gebruiken en verwachten dat dit ook kan.

Het kan ook wel, maar u weet niet precies hoe. Hoe geeft u het personeel de vrijheid van mobiel werken zonder de beveiliging van systemen, documenten en processen in gevaar te brengen? Hoe beheert u de apparaten en hoe passen ze in de bestaande bedrijfsprocessen?

Voorkom dat uw organisatie onder druk van de business een oplossing voor Enterprise Mobility Management kiest zonder daarbij de juiste afwegingen te maken. Het komt regelmatig voor dat bedrijven beslissen op basis van online brochures, promotievideo's en datasheets. En dat terwijl de juiste keuze afhankelijk is van uw specifieke organisatie, bedrijfsprocessen, licentieposities, voorkeuren en toekomstwensen.

Lees meer...

Met een RES ONE Service Store voorkomt u een wildgroei aan applicaties

Vroeger was ICT-beheer nog lekker overzichtelijk. De IT-afdeling bepaalde welke toepassingen de medewerkers konden gebruiken. Ze werden vooraf geïnstalleerd en voor beheer en onderhoud werd gezorgd. Tegenwoordig verwachten de medewerkers inspraak. Zij willen tijdens werk zelf beslissen over software. De RES ONE Service Store biedt uitkomst.

Met de Service Store kan uw organisatie de medewerkers alle applicaties bieden die ze wensen. De technologie is zo volwassen dat ze zelf keuzes kunnen maken, binnen de door ICT gestelde kaders van veiligheid, beheersbaarheid en vrijheid. De beheerders maken per functiegroep een overzicht van beschikbare applicaties en voegen daar eventueel per toepassing de kosten bij. Voor installatie van sommige applicaties in de self-service portal kunnen ze instellen dat toestemming van een manager nodig is.

Lees meer...

Neem contact op

Henk Enter

Henk Enter

Manager COMPAREX Experience Center