• COMPAREX Experience Center
    COMPAREX Experience Center
    Scenario:
    Cloud Productivity

Werkplek, CRM en datacenter taken: alles kan vanuit de cloud

Noem "cloud computing" en Microsoft Office 365 is het eerste waaraan veel bedrijven denken. Maar de echte voordelen van werken vanuit de cloud ervaart u pas als u de processen en werkstijl erop durft aan te passen. Bijvoorbeeld door CRM-systeem, order management en financiële administratie benaderbaar te maken via browser en smartphone.

Dit kan met behulp van Workspace 365, het cloud werkplekplatform van COMPAREX dat Office 365 koppelt aan andere toepassingen die al dan niet in de cloud draaien. De oplossing brengt overzicht in uw bedrijfsautomatisering en bezorgt uw personeel gebruiksgemak, werkgenot en flexibiliteit.

Workspace 365 kan de opmaat zijn naar meer. Daarbij verhuizen alle bedrijfsapplicaties die nu nog in eigen serverruimtes staan, naar de cloud. Een gefaseerde overstap is vaak het beste. Begin met de secundaire taken. Zo verstoort een verhuizing van back-up en disaster recovery de dagelijkse business niet, terwijl de besparing significant is.

Ervaar het zelf!

Maak in uw eigen tempo kennis met de cloud! Wij nodigen u daarvoor van harte uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam. U kunt deelnemen aan een inspiratiesessie, waar u laagdrempelig kennismaakt met Office 365, Workspace 365 en onze datacenterdiensten. U zit aan de knoppen en ervaart zelf wat mogelijk is.

Kosten

Een bezoek aan ons Experience Center is kosteloos en resulteert in een weloverwogen selectie. U kiest een van de getoonde functionele scenario’s waarna onze experts een totaaladvies opstellen. Daarin is ook ruimschoots aandacht voor uw softwarelicenties en de impact van de nieuwe oplossing.

Onze experts voorzien uw organisatie van praktisch inhoudelijk advies zonder dat het u veel kost. Voor de bepaling van het totaaladvies kunt u namelijk Microsoft planning vouchers inzetten. Stel uw bezoek dan ook niet te lang uit. Hoe eerder in het selectietraject u langskomt, hoe meer wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u zich laten inspireren?

Neem dan contact op met Henk Enter, Manager COMPAREX Experience Center. Heeft u interesse in onze clouddiensten? Neem dan contact op met Ron Vermeulen, Manager Cloud Solutions. Hij is bereikbaar via +31 (0)6 10071276 of ron.vermeulen@comparex.nl.

Schrijf u hier in voor dit scenario

Neem contact op

Henk Enter

Henk Enter

Manager COMPAREX Experience Center