• COMPAREX Experience Center
    COMPAREX Experience Center
    Scenario:
    Enterprise
    Mobility
    Management

Mobiele vrijheid voor de medewerkers, zekerheid voor de organisatie

Vanuit huis, in de file, bij de klant en gewoon op kantoor: veel medewerkers willen overal en altijd bij bedrijfsapplicaties en -documenten kunnen. Het liefst onafhankelijk van het type apparaat. Ze zijn gewend hun tablet en smartphone te gebruiken en verwachten dat dit ook kan.

Het kan ook wel, maar u weet niet precies hoe. Hoe geeft u het personeel de vrijheid van mobiel werken zonder de beveiliging van systemen, documenten en processen in gevaar te brengen? Hoe beheert u de apparaten en hoe passen ze in de bestaande bedrijfsprocessen?

Voorkom dat uw organisatie onder druk van de business een oplossing voor Enterprise Mobility Management kiest zonder daarbij de juiste afwegingen te maken. Het komt regelmatig voor dat bedrijven beslissen op basis van online brochures, promotievideo's en datasheets. En dat terwijl de juiste keuze afhankelijk is van uw specifieke organisatie, bedrijfsprocessen, licentieposities, voorkeuren en toekomstwensen.

Selectie vereist inzicht

Wij begrijpen dat veel organisaties worstelen met dit vraagstuk. Ze voelen de hete adem van de steeds meer eisende medewerker, maar willen wel de controle over het zakelijk gebruik van mobiele apparaten houden. Security, privacy en inpassing in de bestaande systemen en processen zijn namelijk minstens zo belangrijk.

De basis van elke oplossing is een scheiding van het bedrijfsprofiel en het privéprofiel op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Zakelijke applicaties, gegevens en verbindingen vereisen meestal striktere beveiliging. Soms is het zelfs noodzakelijk om de camerafunctie, tekstselectie en/of schermafbeeldingen uit te schakelen.

Op het eerste oog lijken de meeste oplossingen voor Enterprise Mobility op elkaar. Dat komt omdat er veel overlap is in de mogelijkheden van de verschillende oplossing, maar de uitwerking en wijze waarop deze mogelijkheden te beheren zijn verschilt vaak enorm, en dat is toch vaak wat bepalend is voor het succes en de acceptatie van een product. De ene oplossing past veel beter binnen uw IT- en bedrijfsprocessen dan de andere. Een weloverwogen keuze vereist gedegen inzicht van de voor- en nadelen van de alternatieven, nu en in de geplande toekomst.

Ervaar het zelf in ons COMPAREX Experience Center!

De kanshebbers leert u het beste kennen door ze in werking te zien en ze zelf uit te proberen. Ons COMPAREX Experience Center biedt u deze mogelijkheid. Daar demonstreren onze experts aan de hand van functionele scenario’s de mogelijkheden en de beperkingen van de oplossingen. Vooraf bespreken zij met u waarop uw organisatie moet letten en hoe dat leidt tot een afgewogen keuze voor het optimale product.

Wij nodigen u graag uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam. Neem een voorproefje van de softwareoplossing die uw organisatie overweegt aan te schaffen. Ervaar zelf hoe de toepassing eruitziet en functioneert en vergelijk hem met de alternatieven, nog voordat het definitieve besluit valt.

Kosten

Een bezoek aan ons Experience Center is kosteloos en resulteert in een weloverwogen selectie. U kiest een van de getoonde functionele scenario’s waarna onze experts een totaaladvies opstellen. Daarin is ook ruimschoots aandacht voor uw softwarelicenties en de impact van de nieuwe oplossing.

Wilt u zich laten inspireren?

Neem dan contact op met Henk Enter, Manager COMPAREX Experience Center.

Schrijf u hier in voor dit scenario

Neem contact op

Henk Enter

Henk Enter

Manager COMPAREX Experience Center