• COMPAREX Experience Center, ervaar softwareoplossingen
    Krijg een voorproefje van software oplossingen in het COMPAREX Experience center
    Functionele IT-scenario's
    O.a. cloud,
    applicatiebeheer
    en backupoplossingen

COMPAREX Experience Center (CEC)

Wat zou het fijn zijn om een voorproefje te krijgen van de softwareoplossing die uw organisatie overweegt aan te schaffen. Dat u zelf ervaart hoe de toepassing eruitziet en functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving. Dat u de toepassing kunt vergelijken met de beschikbare alternatieven, nog voordat het definitieve besluit valt. Het blijft immers lastig om keuzes te baseren op tekeningen en mooie woorden.

Neem ook zo’n voorproefje! Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing, nodigen wij u uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam. Daar tonen onze experts demonstratieopstellingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van en softwareoplossingen voor uw organisatie. Bekijk hoe ze eruitzien, hoe ze werken, wat de voordelen zijn en welke alternatieven interessant zijn.

In het Experience Center ervaart u de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied en doet u waardevolle inspiratie op. Dat gebeurt aan de hand van functionele scenario’s, zoals mobility, werkplek in de cloud en self-servicing. De locatie is vooral bedoeld voor eindgebruikers en managers. Voor het IT-management en de beslissers zijn er speciale visiesessies.

Onafhankelijk advies over softwareoplossingen

Het Experience Center is het adres voor onafhankelijk advies en overzichtelijke uitleg van de mogelijkheden en alternatieven. Geen organisatie is immers hetzelfde. Wat voor u de optimale oplossing is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. De experts van COMPAREX inventariseren uw organisatorische en functionele doelstellingen en behoeften en passen de demonstratieomgeving daarop aan.

De onafhankelijke adviseurs hebben bovendien volledig inzicht in alle softwarelicenties. Ze bekijken hoe uw organisatie deze nu heeft ingericht en nemen uw licentiepositie mee in hun totaaladvies. Met COMPAREX krijgt u bovendien één aanspreekpunt voor al uw ICT-vraagstukken.

Klaar voor een inspirerend bezoek?

Stel uw bezoek aan het COMPAREX Experience Center niet te lang uit. Hoe eerder u in het selectietraject  langskomt, hoe meer onze adviseurs voor u kunnen betekenen. Wilt u zich laten inspireren en informeren over softwareoplossingen voor uw organisatie? Neem dan contact op met Henk Enter, Manager COMPAREX Experience Center.

 Neem NU contact met ons op!

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Neem contact op

Henk Enter

Henk Enter

Manager COMPAREX Experience Center