• COMPAREX Experience Center, ervaar softwareoplossingen
  Krijg een voorproefje van software oplossingen in het COMPAREX Experience center
  Functionele IT-scenario's
  O.a. cloud,
  applicatiebeheer
  en backupoplossingen

COMPAREX Experience Center (CEC)

Wat zou het fijn zijn om een voorproefje te krijgen van de software oplossing die uw organisatie overweegt aan te schaffen. Dat u zelf ervaart hoe de toepassing eruitziet en functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving. Dat u de toepassing kunt vergelijken met de beschikbare alternatieven, nog voordat het definitieve besluit valt. Het blijft immers lastig om keuzes te baseren op tekeningen en mooie woorden.

Neem ook zo’n voorproefje! Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing, nodigen wij u uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam. Daar tonen onze experts demonstratieopstellingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van en software oplossingen voor uw organisatie. Bekijk hoe ze eruitzien, hoe ze werken, wat de voordelen zijn en welke alternatieven interessant zijn.

In het Experience Center ervaart u de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied en doet u waardevolle inspiratie op. Dat gebeurt aan de hand van functionele scenario’s, zoals mobility, werkplek in de cloud en self-servicing. Onder meer technologie van Microsoft, VMware, RES Software, Citrix, Symantec en Veeam is beschikbaar in het center. De locatie is vooral bedoeld voor eindgebruikers en managers. Voor het IT-management en de beslissers zijn er speciale visiesessies.

Onafhankelijk advies over software oplossingen

Het Experience Center is het adres voor onafhankelijk advies en overzichtelijke uitleg van de mogelijkheden en alternatieven. Geen organisatie is immers hetzelfde. Wat voor u de optimale oplossing is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. De experts van COMPAREX inventariseren uw organisatorische en functionele doelstellingen en behoeften en passen de demonstratieomgeving daarop aan.

De onafhankelijke adviseurs hebben bovendien volledig inzicht in alle softwarelicenties. Ze bekijken hoe uw organisatie deze nu heeft ingericht en nemen uw licentiepositie mee in hun totaaladvies. Met COMPAREX krijgt u bovendien één aanspreekpunt voor al uw ICT-vraagstukken.

Klaar voor een inspirerend bezoek?

Stel uw bezoek aan het COMPAREX Experience Center niet te lang uit. Hoe eerder u in het selectietraject  langskomt, hoe meer onze adviseurs voor u kunnen betekenen. Wilt u zich laten inspireren en informeren over software oplossingen voor uw organisatie? Neem dan contact op met Henk Enter, Manager COMPAREX Experience Center. Of schrijf u in voor een van de scenario's.

Schrijf u hier in voor een van de scenario's

Enterprise Mobility Management

 •  Mobiele vrijheid voor de medewerkers, zekerheid voor de organisatie

Vanuit huis, in de file, bij de klant en gewoon op kantoor: veel medewerkers willen altijd en overal toegang tot bedrijfsapplicaties en -documenten. Het liefst onafhankelijk van het type apparaat. Zij zijn gewend tablet en smartphone te gebruiken. Dat kan, maar weet u precies hoe? Hoe geeft u het personeel de vrijheid van mobiel werken zonder de beveiliging van systemen, documenten en processen in gevaar te brengen? Hoe beheert u de apparaten en hoe passen ze in de bestaande bedrijfsprocessen?

Self Service Store

 • Voorkom wildgroei van applicaties, stroomlijn processen en breng softwarelicenties op orde

Vroeger was ICT-beheer nog lekker overzichtelijk. De IT-afdeling bepaalde welke toepassingen de medewerkers konden gebruiken. Ze werden vooraf geïnstalleerd en voor beheer en onderhoud werd gezorgd. Tegenwoordig verwachten de medewerkers inspraak. Zij willen tijdens werk zelf beslissen over software. De RES ONE Service Store biedt uitkomst.

Onze partners

Partners van het COMPAREX Experience Center

Volg ons op LinkedIn voor het meest actuele nieuws en de meest interessante artikelen. Klik op de onderstaande link:

 Volg ons op LinkedIn

Neem contact op

Henk Enter

Henk Enter

Manager COMPAREX Experience Center

Enterprise Mobility Management

Hoe vindt u de balans tussen vrijheid voor de medewerker en controle door de werkgever? Hoe kunt u bedrijfsinformatie ontsluiten op mobiele toestellen? En hoe kunt u alle mobiele devices op een juiste manier beheren? Met EMM (Enterprise Mobility Management) krijgt u antwoord op deze vragen.

Lees meer...


Ontdek de mogelijkheden van de Microsoft Cloud en meer...

Het gebruik van mobility en cloud computing heeft grote gevolgen voor uw dienstverlening. Overweegt u de stap naar de cloud? Laat u informeren en inspireren!

Lees meer...