Lees meer over de diensten van COMPAREX

Wij helpen u met een of meer assessments

Uw medewerkers willen graag altijd en overal gebruik kunnen maken van hun applicaties en data en op elk device. Dat levert voor uw IT een aantal uitdagingen op. Met onze diensten helpen wij u graag bij de digitale transformatie van uw organisatie. Daarnaast bieden wij advies en ondersteuning op het gebied van de Cloud, Security, Mobility, Big Data & Analytics, Computing Everywhere, Information Management en SAM-vraagstukken.

Van Inspiratie, via Readiness, PoC en Migratie naar Adoptie

Onze dienstverlening begint bij het inspireren van uw medewerkers in (vaak) gratis workshops over diverse onderwerpen. Hierin laten wij zien welke (technische) mogelijkheden er zijn en vooral: welke voordelen. In de readiness fase kijken wij met u in hoeverre uw organisatie klaar is om de volgende stap te zetten. Indien gewenst zetten wij een Proof of Concept op. Bij een positief resultaat bereiden wij de migratie voor en voeren deze voor u uit. Maar uiteindelijk heeft een investering alleen zin wanneer uw organisatie ook alle mogelijkheden omarmt. En dat stimuleren wij in de adoptiefase met training en begeleiding.

Wilt u ook kennismaken met software die u overweegt te gebruiken?

En waarbij u zelf kunt ervaren hoe de toepassing eruitziet en functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving? Om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing, nodigen wij u uit in het COMPAREX Experience Center in Amsterdam waarbij wij een aantal veelvoorkomende praktijkscenario's tonen en laten ervaren.

Microsoft Cloud & algemene diensten

Een migratie van uw organisatie naar de cloud doet u niet zomaar; goed vooronderzoek en overleg vergroot de kans op succes. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft of wanneer u behoefte heeft aan advies.

Security diensten

Meldplicht datalekken, ransomware, diefstal van gegevens, laptops, etc. Met de toename van de hoeveelheid data en het belang van het delen daarvan, krijgt de beveiliging soms niet de aandacht die het verdient. Onze Security specialisten helpen u met het inventariseren van mogelijke kwetsbaarheden, en met het beveiligen van uw organisatie.

Mobility

Wij geven advies over de mogelijkheden in de mobility-markt. Daarbij vertellen wij u meer over de strategieën omtrent Bring Your Own Device (BYOD), Choose Your Own device (CYOD) en de mogelijke hybride-oplossingen in ons Enterprise Mobility Management Assessment.

Information Management

Tijdens de Data Management Optimalisatie Workshop bespreken wij hoe u een sterk datamanagement kunt bouwen en uw doelen kunt bereiken. De benodigde bouwstenen worden op concreet en operationeel niveau besproken met een focus op de infrastructuur en de processen waarmee u uw data beheert. Voorafgaand aan deze workshop bespreken wij de technische en operationele details met u. Aan de hand hiervan richten wij de workshop volledig in op uw specifieke situatie.

Software Asset Management (SAM) diensten

SAM vormt een cruciale schakel bij het verkrijgen van inzicht in uw processen, procedures, organisatie, tooling, beleid en kennis van software. Omdat IT uitermate belangrijk is voor bedrijven om hun concurrentiepositie te behouden en te verbeteren, moet SAM op de agenda van het management staan. Wij helpen het management met onze diensten om grip te krijgen op software en deze zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Computing Everywhere diensten

Met Computing Everywhere vervaagt de grens tussen zakelijk en privé en tussen digitaal en fysiek. Door toenemende technologische ontwikkelingen wordt er nogal wat gevraagd van uw IT organisatie. BYOD, CYOD, (server)virtualisatie zorgen voor een uitdaging. Hoe pakt u Computing Everywhere aan? Met onze diensten brengen wij uw software-, hardware- en licentielandschap in kaart en helpen wij u met het opstellen van een roadmap.

Big Data & Analytics diensten

Organisaties als Bol.com en Booking.com zijn enorm succesvol. De technologie die zij al een tijd gebruiken is nu beschikbaar voor iedere organisatie met als voordeel: trendanalyse; klantgerichtheid en klanttevredenheid; realtime control & sturing en innovatie & productontwikkeling. Big Data & Analytics vormt steeds meer een belangrijk hulpmiddel voor het management. COMPAREX helpt organisaties om de mogelijkheden van Big Data te ontginnen.

Ook hier passen we een stappenplan toe, van een inspiratiesessie, workshop, assessment & benchmark analyse, BYOD of PoC tot deployment. Op het gebied van assessments ondersteunen wij grote spelers als IBM, Oracle, SAP en SAS, maar ook leveranciers van datavisualisatiesoftware, zoals Tableau Software, Qlik en Microsoft PowerBI.

Neem contact op

Bekijk hieronder onze oplossingsgebieden!

Cloud Solutions

Cloud Solutions

  •  De Cloud wordt pas echt interessant als u de processen erop afstemt

Computing Everywhere

Computing Everywhere

  •  Computing Everywhere: van losse technologieën naar een geheel

Big Data & Analytics

Big Data & Analytics

  •  Analytics: alle data op een hoop en toch compliant

Software Asset Management

SAM

  •  Software Asset Management: veel meer dan het beheer van softwarelicenties

Disaster Recovery

Disaster Recovery

  •  Een doordachte Disaster Recovery strategie houdt de schade bij een systeemstoring of downtime beperkt

Security

Security

  •  Welke impact hebben IT-ontwikkelingen op uw cyber security?

Mobility

Mobility

  •  In 3 stappen naar een adequate mobiele beveiliging

Information Management

Information Management

  •  Tem de stortvloed van gegevens met Information Management

Digital Content

Digital Content

  •  De juiste licentie voor marketing- en documentcreatie software.