COMPAREX hecht veel waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie met klanten en partners. Duurzaam wil ook zeggen dat we zoeken naar een goede balans.

5 redenen om met COMPAREX samen te werken

Altijd de beste prijs voor uw softwarelicenties

COMPAREX maakt deel uit van een grote, internationale organisatie. U profiteert hierdoor van aantrekkelijke inkoopcondities via ons Global Sourcing systeem. Multinationals profiteren van ons netwerk van vestigingen wereldwijd.

Het juiste licentiebeheer met Software Asset Management

Nadat u uw softwarelicenties heeft aangekocht is het zaak deze zo efficiënt mogelijk te beheren. Software Asset Management maakt het mogelijk u inzicht en overzicht te geven, waar en hoeveel softwarelicenties in uw organisatie aanwezig zijn en waar de software wordt gebruikt.

Snel en veilig inkopen van softwarelicenties

Ons klantenportaal, COMPAREXonline, stelt u in staat om eenvoudig direct uw softwarelicenties te bestellen, of product- en prijsinformatie aan uw aankoopsysteem toe te voegen. Door gebruik te maken van geautomatiseerde en gecontroleerde processen, gaat de aanschaf van softwarelicenties niet alleen sneller, maar ook betrouwbaarder en efficiënter.

Dedicated Account Teams

Wij richten een vast Account Team voor u in. Hierdoor is alle relevante informatie over uw organisatie direct paraat. Daarnaast heeft u altijd contact met dezelfde medewerkers, die hierbij optreden als verlengstuk van uw organisatie.

Team van Solution Specialists

Voor al uw business uitdagingen en IT-doelstellingen kunt u bij ons terecht. Met het uitgebreide team van Solution Specialists kunnen wij u adviseren rondom de hot topics in de IT. Zoals oplossingen op het gebied van Cloud Solutions, Security & Identity, Computing Everywhere en Big Data & Analytics.

Wilt u weten welke licentieovereenkomst het beste past bij uw organisatie?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij u zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 020-2586800 of stuur een e-mail naar info@comparex.nl.

 Neem NU contact met ons op!

Neem contact op