Licentieadvies van COMPAREX

Licentieadvies, softwarelicentie-uitdagingen

COMPAREX levert een groot assortiment aan standaard software (van ca. 2.500 verschillende softwareleveranciers, waaronder Adobe, Citrix, IBM, Microsoft, Oracle, Symantec en VMware). Daarnaast laten wij u profiteren van de meest gunstige voorwaarden door ons advies op maat. Dit kan door onze positie in de markt en onze specialistische kennis over software gebruiksrechten.

Ons licentieadvies verlaagt voor u de operationele kosten, geeft u meer inzicht in het softwaregebruik per afdeling en een mogelijke optimalisatie van uw licenties. Welke organisatie wil dat nu niet? Echter, zolang u de basis van licentie- en contractmanagement niet op orde hebt, komt er weinig van de kostenbesparing terecht.

 Neem NU contact met ons op

Marktverkenning en onderhandeling

Kortom, een complex proces van licentie- en contractmanagement. COMPAREX helpt u hierbij en geeft u vakkundig licentieadvies. Eerst voeren wij een scan uit (nulmeting) om u zo inzicht te geven in uw licentiepositie. Daarna gaan wij samen aan de slag om uw licentiecontracten te optimaliseren.

Samen met ons team van specialisten helpen wij u bij de marktverkenning voor een nieuwe softwareoplossing, de onderhandelingen met de vendor en het in gebruik nemen van deze softwareoplossing.

Wilt u daarnaast ook een gedegen Software Asset Management oplossing binnen uw organisatie? Dan staat het team van SAM-consultants voor u klaar. Lees meer over onze Software Asset Management dienstverlening.

Ervaar de oplossing eerst in ons Experience Center

Om de softwareoplossing eerst live te ervaren nodigen wij u uit in ons Experience Center. U ervaart de toepassing en ziet hoe deze functioneert in uw bestaande bedrijfsprocessen en ICT-omgeving.

Voor u overstapt naar de cloud bieden wij u een inspiratieworkshop aan. Tijdens een interactieve inspiratie workshop van een halve dag staan onze cloudexperts stil bij de uitdagingen van uw business en uw ICT. Samen met u stellen wij een roadmap op, met eventuele vervolg workshops en assessments. Het doel is een zorgeloze en efficiënte overstap naar de cloud.

Neem contact op

Klanten over COMPAREX

Rob Kuijpers, Sr. Unithoofd Informatisering Westfriesgasthuis “We hebben ervoor gekozen één leverancier te selecteren voor onze kantoorautomatisering, omdat we dan één beheerder hebben voor onze licenties die ons tijdig waarschuwt als onze contracten verlopen en advies geeft over de vervolgstappen.”

Referentie Zeelandia

"De toegevoegde waarde van COMPAREX voor Zeelandia is dat alle vragen over softwarelicenties neergelegd kunnen worden waarbij snel en deskundig antwoord wordt gegeven."

Lees meer over deze referentie