Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert over Adobe licenties

Stap nu over naar Acrobat DC en voorkom beveiligingsrisico's

Bent u zich ervan bewust dat u mogelijk een beveiligingsrisico loopt? Wij zien namelijk dat bij sommige van onze klanten verouderde versies van Acrobat worden gebruikt. Omdat er voor Acrobat XI (ondersteuning verloopt op 17 oktober 2017) en ouder geen security patches meer worden uitgebracht, zijn deze systemen niet beschermd tegen aanvallen via PDF-bestanden.

Als enige Adobe Platinum Partner van Nederland is COMPAREX de adviseur bij uitstek om u te helpen upgraden naar de nieuwste versie. U heeft daarbij de keuze uit Acrobat DC Standard en Pro. In deze flyer zetten we alle verschillen tussen de versies naast elkaar.

Wist u dat Acrobat DC veel voordelen biedt ten opzichte van oudere versies:

  • Als u Acrobat DC met doorlopende licentie aanschaft, krijgt u ook toegang tot gratis PDF-services van Adobe Document Cloud. Daarmee werkt u nog productiever met PDF’s op desktops, mobiele apparaten en het web.
  • Maak, bewerk en onderteken documenten en plaats annotaties met de nieuwe Acrobat Reader DC-app voor mobiele apparaten.
  • Gebruik Mobile Link om toegang te krijgen tot recente bestanden via uw bureaublad, internet en mobiele apparaten.
  • Bewerk PDF’s en gescande documenten rechtstreeks net als elk ander bestand dankzij de revolutionaire nieuwe afbeeldingstechnologie.
  • Verzend en beheer documenten en sla de ondertekende documenten op met de ingebouwde service voor elektronische handtekeningen.
  • Voorkom dat gevoelige informatie in PDF’s wordt gekopieerd of bewerkt door anderen.
  • Verzend, volg en bevestig de levering van uw PDF.

Wilt u voorkomen dat uw organisatie beveiligingsrisico’s loopt en gebruik gaan maken van deze nieuwe mogelijkheden? Laat u door ons adviseren over een overstap naar een subscription en bespaar tot 57% op de aanschaf van een nieuwe licentie als u nu overstapt van versie X of XI.

Om u een passend advies te kunnen geven, vragen wij graag een Purchase History rapport voor u op zodat wij exact kunnen zien waar u als organisatie recht op heeft. Hiervoor hebben wij enkel een bevestiging van u nodig per e-mail. Deze kunt u sturen aan Paul Hazeveld of Lourens Klootwijk. Wij nemen daarna contact met u op voor een advies op maat.

Neem contact op

Paul Hazeveld

Paul Hazeveld

Digital Content Specialist

Neem contact op

Laban Duijnhouwer

Laban Duijnhouwer

Solution Specialist Adobe

Neem contact op

Lourens Klootwijk

Lourens Klootwijk

Teamleider Security & Information Management