Vendoroplossingen
COMPAREX is IT security specialist
Introductie
Producten
Licentieprogramma

Bent u op zoek naar een platform waarmee u bedrijfsmobiliteit integreert met uw bestaande bedrijfssystemen? Een platform dat u in staat stelt om eenvoudig en veilig alle mobiele devices te beheren vanaf één centrale console, ongeacht het type, besturingssysteem of eigendom?

Eenvoudig te managen voor elke organisatie 

In welke branche uw organisatie ook actief is en of u nu tientallen, honderden of duizenden devices wilt ondersteunen,  AirWatch configureert u eenvoudig dankzij de schaalbare en multi-tenant architectuur. En omdat AirWatch is gebouwd op industriestandaard technologie, is het bovendien zeer eenvoudig te managen naast uw bestaande enterprise applicaties.

Organisaties met hoge beschikbaarheid zijn ook uitstekend geholpen met AirWatch, want dankzij de volledige ondersteuning van disaster recovery configuraties minimaliseert u downtime.

Zes jaar op rij marktleider in Enterprise Mobility Management

Meer dan 16.000 klanten in 150 landen maken inmiddels gebruik van AirWatch en dat aantal neemt snel toe. Het succes wordt al jaren erkend door Gartner, die  AirWatch dit jaar voor de zesde keer op rij heeft uitgeroepen tot marktleider in het segment Enterprise Mobility Management!

Belangrijke kenmerken van AirWatch

  • Beheer: Interne applicaties en bedrijfsinhoud van devices verwijderen zodra de gebruiker weg is of alle bedrijfsgegevens wissen zonder dat dit invloed heeft op de persoonlijke inhoud op het device.
  • BYOD: Uw werknemers hebben overal en altijd toegang hebben tot bedrijfsgegevens.
  • Device keuze: Uw werknemers kunnen kiezen uit de laatste modellen smartphones, tablets en laptops.
  • Privacy: Voorkom dat persoonlijke gebruikersgegevens verzameld worden van een persoonlijk toestel.
  • Security: Beveiliging op hoog niveau voor bedrijfsbronnen en applicaties terwijl u zakelijke en persoonlijke gegevens gescheiden houdt.

Flexibele levering

AirWatch biedt zowel opties voor implementatie in de cloud als implementatie on-premises. Beide implementaties bieden dezelfde oplossingen en oneindige uitbreidingsmogelijkheden. Daarnaast heeft u de flexibiliteit om van de ene implementatie te migreren naar de andere indien dat nodig is.

AirWatch implementatie in de cloud of on-premises

COMPAREX is de meest waardevolle AirWatch partner

AirWatch biedt haar zeer uitgebreid portfolio aan in Management Suites, Collaboration Bundles, maar ook als zelfstandige oplossingen. COMPAREX is Premier Solution Advisor Partner van AirWatch, wat betekent dat wij de expertise in huis hebben om u volledig te ondersteunen bij het inzichtelijk maken welke oplossingen het meest geschikt zijn voor uw organisatie. Ook bij de implementatie en adoptie zijn wij graag uw adviseur en partner. Door ons nauwe contact met de vendor zijn wij bovendien in staat u altijd van de beste aanbieding te voorzien.

 Neem NU contact met ons op!

AirWatch oplossingen

AirWatch rust uw IT uit met een toekomstbestendig mobiliteitsplatform dat flexibiliteit biedt voor meerdere gebruikssituaties, gecentraliseerd beheer van endpoints, end-to-end beveiliging van apparaten tot datacenters en naadloze integratie tussen enterprise systemen.

Deze oplossingen worden bij AirWatch verdeeld over 6 gebieden: Container Management, Mobile Device Management, Mobile Application Management, Mobile Content Management, Mobile E-mail Management en Mobile Browsing Management.

In   deze video (< 1 minuut) legt AirWatch hun oplossingen kort uit.

AirWatch licenties

De oplossingen en producten van AirWatch zijn over het algemeen gelicentieerd per device en named user. Neem voor meer informatie en advies over de AirWatch-licenties contact op met een van onze specialisten.

AirWatch Management Suite (Green, Orange, Blue, Yellow) named user per device
AirWatch Content Locker named user per device
AirWatch Content Locker Collaborate named user per device
AirWatch Content Locker View named user per device
AirWatch Advanced Application Management named user per device
AirWatch Application Reputation Scanning named user per device
AirWatch Browser named user per device
AirWatch Email Client named user per device
AirWatch MAM Application Management named user per device
VMware Identity Manager Standard named user  
VMWare Identity Manager Advanced named user