Vendoroplossingen
COMPAREX adviseert samen met BLAUD over Enterprise Mobility Management
Introductie
Producten

COMPAREX is BLAUD PartnerBLAUD is de Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux. Ruim 20 specialisten realiseren de mobiele ambities van uw organisatie. Van idee tot pixels in uw hand: BLAUD’s succesvolle 4-fasenproces helpt u verder!

Enterprise Mobility Management Assessment

COMPAREX en BLAUD hebben samen een Enterprise Mobility Management (EMM) Assessment ontwikkeld.

Door een aantal interviews met stakeholders van alle relevante afdelingen binnen uw organisatie verkrijgen wij inzicht in de wensen, eisen en kaders waaraan Enterprise Mobility Management moet voldoen. Daarna verwerken wij de resultaten van deze interviews in een aanbevelingsdocument. In dit document maken we gebruik van zogeheten "persona's" om een onderverdeling te maken naar de rollen in uw organisatie en toegevoegde waarde die EMM kan bieden voor deze rollen. Dit document lichten wij toe tijdens een visieworkshop met alle relevante stakeholders.
 
Tijdens de visieworkshop wordt een gezamenlijke visie gevormd omtrent mobiel werken. Vervolgens ontvangt uw organisatie de uitwerking van deze visieworkshop en een daarbij horend stappenplan voor het realiseren van de visie. BLAUD stelt dit stappenplan op met meer dan 12 jaar ervaring in Enterprise Mobility Management. Kortom: met dit mobility assessment krijgt uw organisatie een blauwdruk met daarin de visie en strategie omtrent mobiel werken.

BLAUD oplossingen

Device Management & Enterprise App Stores

Het fundement van uw mobiele strategie is een betrouwbare en veilige infrastructuur. BLAUD biedt een breed portfolio van Mobile Device Management (MDM) en Enterprise Mobility Management (EMM) producten en diensten waarmee u de mobiele ambitie van uw organisatie kunt verwezenlijken.

Mensen & training

Het succes van een product-implementatie wordt bepaald door uw eindgebruikers. BLAUD is specialist in het trainen van eindgebruikers en beheerders. Schaalgrootte vormt hierbij geen probleem, BLAUD heeft ervaring in het trainen van 1 VIP tot duizenden personen.

Helpdesk & Managed Services

Weinig is zo in beweging als de wereld van smartphones/tablets en hun operating systems, wearables en natuurlijk alle apps die daarop draaien. Het onderhouden van deze kennis is tijdrovend, kostbaar en waarschijnlijk geen onderdeel van uw core-business. Blaud levert u een service level op maat, van compacte 'strippenkaart' tot een volledige managed service.

Apps & App development

Een smartphone of tablet is incompleet zonder apps. Dat weet u als consument en als medewerker van een organisatie. Al meer dan 14 jaar mobiliseert BLAUD bedrijfsprocessen. BLAUD’s expertise reikt verder dan alleen het ontwikkelen van een app, zij ontwikkelen ook de benodigde koppelingen met uw bedrijfssystemen.

Wilt u meer informatie over de oplossingen van BLAUD?

 Neem NU contact met ons op!

Neem contact op