Vendoroplossingen
Enterprise Mobility Management-oplossingen van BlackBerry
Introductie
Producten

BlackBerry introductie

Werkt uw organisatie ook met mobiele devices? In de huidige economie is het beveiligen van informatie van essentieel belang. Of het nu gaat om het beveiligen van uw IT-omgeving, het beschermen van bedrijf kritische informatie of het kunnen garanderen van een veilige mobiele omgeving. BlackBerry wordt na de overname van Good Technology in 2015 door alle onafhankelijke specialisten erkend als één van de marktleiders op het gebied van Enterprise Mobility Management.

COMPAREX is gecertificeerd partner van BlackBerry en is hierdoor in staat uw organisatie te adviseren op dit gebied. Als specialist op het gebied van mobility management oplossingen, voorziet COMPAREX uw organisatie van een gepast advies. Wij zorgen ervoor dat u binnen uw specifieke situatie verzekerd bent van zowel een passende beveiliging als de beste voorwaarden.

 Neem NU contact met ons op!

BlackBerry Secure

BlackBerry biedt met BlackBerry Secure een veiligs en breed platform om mensen, apparaten, processen, systemen en organisaties te verbinden met het Enterprise of Things. BlackBerry's geïntegreerde beveiligingssoftware helpt bedrijven hun mobiele apparaten en aangesloten dingen te beheren en de communicatie hiertussen te beveiligen om deze uiteindelijk BlackBerry Secure te maken.

In het onderstaande filmpje van 1.55 minuten laat u kennismaken met BlackBerry Secure.

Maak op veilige wijze gebruik van het Enterprise of Things

Gegevensinbraak en cybersecurity-bedreigingen zijn een paar van de grootste knelpunten voor organisaties om volledig gebruik te kunnen maken van het Enterprise of Things. Hieronder vallen devices, computers, sensoren, trackers, apparatuur en andere "dingen" die met elkaar communiceren.

BlackBerry biedt uitgebreide, cloud-enabled software waarmee bedrijven het Enterprise of Things kunnen beheren en beveiligen. De volledige BlackBerry-oplossing heet BlackBerry Secure, gebaseerd op het nieuwe beveiligingsplatform van BlackBerry Mobile Software. BlackBerry Software is het belangrijkste onderdeel waarmee u vertrouwelijke en betrouwbare gegevens tussen de eindpunten kunt versturen om mensen, informatie en goederen veilig te houden.

Met software en diensten van BlackBerry kunt u:

  • snel handelen om van de concurrentievoordelen van het Enterprise of Things te profiteren;
  • samenwerken met netwerkpartners op een veilige, naadloze en flexibele manier;
  • profiteren van flexibele bedrijfscontinuïteit met de mogelijkheid om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst;
  • uw eigen apps, workflows en bedrijfsprocessen bouwen.

Maak uw business mobiel

Beheer en controleer endpoints op een veilige manier

Beheer uw verschillende en steeds toenemende set aan apparaten (smartphones, tablets, laptops, IoT) vanuit een enkele console.

BlackBerry
UEM

Verhoog productiviteit op alle apparaten

Verhoog de productiviteit met een geïntegreerde set applicaties voor e-mail, agenda, contacten, documenten, web-browsing en meer...

Mobility
Apps

Transformeer uw business met apps

Ontwikkel aangepaste mobiele apps en workflows om nieuwe waarde te creëren, terwijl u uw gevoelige bedrijfsinformatie beschermt.

BlackBerry Dynamics

Bescherm uw bestanden en intellectual property

Stel gebruikers in staat om op veilige wijze samen te werken en informatie te benaderen en te delen, op elk device met EFSS & MCM.

BlackBerry Workspaces

Beveilig uw communicatie

Veilige spraak en tekst

Rust uw werknemers uit met middelen voor veilige en betrouwbare spraak en tekst

SecuSUITE For Enterprise

Veilige Messaging

Gebruik volledige end-to-end messaging en video chat encryptie

BBM Enterprise

Crisiscommunicatie tussen organisaties

Verenig crisiscommunicatie binnen en tussen organisaties

BlackBerry AtHoc

Neem contact op

Robin Hobo

Robin Hobo

Solution Architect