Vendoroplossingen
Win met Elastic waardevolle tijd door intelligente zoekresultaten binnen uw organisatie
Introductie
Producten
Licentieprogramma
Nieuws en promoties

Bent u ook weleens verbaasd hoe het kan dat LinkedIn zo goed weet te voorspellen naar wie u op zoek bent? Op Facebook weleens aangenaam verrast dat u de voorgestelde personen ook daadwerkelijk kent (uit een ver verleden)? Ook andere grote bekende websites, overheidsinstanties en retail- en productleveranciers gebruiken steeds vaker Elasticsearch en Kibana om meer waarde te creëren en in realtime te tonen waar hun klant naar op zoek is.

Elasticsearch is 's werelds meest krachtige open source zoekintelligentie

Elasticsearch is 's werelds meest krachtige opensource zoekintelligentie die gestructureerde en ongestructureerde gegevens bruikbaar maakt. Hierdoor kunt u intelligenter zoeken, meer waarde creëren of nieuwe dienstverleningen baseren op logging en analytics. Elastic onderscheidt zich door zowel krachtige opensource software als daarvoor gebouwde plug-ins in de markt te zetten.

Elastic is in staat om met Elasticsearch, Logstash, Kibana en Beats u een compleet Big Data platform te bieden dat met maar één doel ontworpen is: alle gegevensbronnen van elke bron te nemen en te doorzoeken, analyseren en visualiseren in realtime.

Laat u inspireren door COMPAREX

Als dé IT solution en services organisatie, is COMPAREX de aangewezen partij om u te inspireren en adviseren bij de succesvolle integratie van het Elastic platform binnen uw organisatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van het Elastic portfolio binnen uw huidige software-omgeving. Neem direct contact met ons op en profiteer ook van Elastic opensource zoekintelligentie om meer waarde te creëren uit uw data.

Hoe belangrijk is het vinden van interne en externe (gemeentelijke) informatie?

Alles moet tegenwoordig digitaal beschikbaar zijn; dit geldt voor vraagstukken zowel binnen de overheid, gemeente, als voor bezoekers, inwoners en andere organisaties. Er is een grote behoefte om informatie te vinden en hieraan wordt gemiddeld veel tijd besteed. Kortom; het zoeken en vinden van relevante informatie is erg belangrijk.

Uit onderzoek blijkt dat veel gemeenten de informatie en de vindbaarheid hiervan voor hun inwoners flink kunnen verbeteren. Een oplossing om op "Google-achtige" wijze de informatie zowel intern als extern op eenvoudige wijze vindbaar te maken en dat binnen een tot enkele dagen. Dat kan met Elastic. Gemeente Amsterdam bijvoorbeeld heeft al gekozen voor Elastic voor hun Site Search, en er lopen meer trajecten om de zoek en/of security-behoefte binnen de gemeente te verbeteren met Elastic software.

Door het toevoegen van een klein stukje code wordt de toepassing beschikbaar op jouw website, en kunnen klanten/inwoners direct gebruik maken van suggesties, type-ahead (tijdens het typen worden real-time suggesties aangevuld) en zeer krachtige fuzzy search die taalondersteuning kent.

Probeer het voordat je het aanschaft

Na het opgeven van jouw e-mailadres krijg je de vraag jouw website-url in te voeren. Vervolgens komt je in jouw online account en is het wachten tot jouw website, pagina's en diensten zijn geïnventariseerd. Dit proces duurt tussen de 30 min tot enkele uren, afhankelijk van de omvang van jouw website. Hier kun je starten: https://www.elastic.co/cloud/site-search-service

Vervolgens kun je zoeken naar informatie in een nieuw gecreëerde omgeving. Je kunt zaken als relevantie en synoniemen fine-tunen binnen jouw account. Je hoeft slechts een regel Javascript te kopiëren en deze toe te voegen aan jouw (test)omgeving/website. Daarna werkt Elastic direct. Elke dag zoekt de "crawler" van Elastic opnieuw naar nieuwe informatie, documenten of diensten en voegt deze real-time toe op basis van resultaat en relevantie.

Interessant?

Neem contact met ons op voor advies of een Power-Hour sessie van een uur waarbij wij de mogelijkheden laten zien. Of bekijk alvast de 1:30 min durende introductievideo van de techniek achter Elastic: Swiftype.
 

Elastic productlijn

Met Elastic Logstash koppelt en integreert u data

Logstash is een flexibele opensource dataverzameling, -verrijking en –transport pijplijn. Dankzij op maat gemaakt koppelingen is integratie met uw infrastructuur zeer eenvoudig. Logstash is ontwikkeld om een groeiende lijst van log, event en ongestructureerde databronnen efficiënt te verwerken, klaar voor distributie naar diverse bestandsformaten.

Met Elastic Search doorzoekt u uw dataplatform en gekoppelde databronnen

De search en analytics engine van Elasticsearch is open source en ontworpen voor horizontale schaalbaarheid en betrouwbaarheid met als belangrijkste uitgangspunt eenvoud in beheer. Het combineert de snelheid van realtime zoeken met de kracht van analytics via een geavanceerde, ontwikkelaarsvriendelijke querytaal geschikt voor gestructureerde, ongestructureerde en tijdreeksen data.

Elastic Kibana visualiseert uw dataplatform en zoekresultaten

Ook de zeer krachtige analyticstool Kibana is een opensource data visualisatieplatform die u in staat stelt uw data door middel van prachtige en krachtige graphics te communiceren. Van histogrammen tot geomaps, Kibana brengt uw data tot leven met beelden die worden gecombineerd in aangepaste dashboards en u zo helpen uw inzichten eenvoudig te delen.

Elastic Subscriptions

Elastic biedt twee soorten subscriptions met de volgende eigenschappen:

Development subscription

Elasticsearch Development biedt ongelimiteerde web en e-mail support gedurende de projectontwikkelingsfase. Deze subscription is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat gebruikers alle middelen tot hun beschikking hebben om de Elasticsearch deployment tot een succes te maken.

Production subscription

Elasticsearch biedt Production subscription met een dedicated support lead en direct contact met de engineers die de code van Elasticsearch, Logstash, Kibana, Beats en ES-Hadoop hebben geschreven. De beschikbare expert-level oplossingen, ondersteunen klanten best practices te implementeren in hun productie-omgeving. Ook wordt voorzien in hot-fixes en emergency patches zodat bedrijfskritieke applicaties blijven draaien.

Het meest recente overzicht van de subsciprions treft u op  deze pagina aan.

Probeer zelf de mogelijkheden van Elastic Kibana

Met Kibana kunt u data uit Elasticsearch in realtime analyseren en visualiseren. Via een webinar, waarvoor u zich eenvoudig kunt inschrijven, wordt getoond hoe u een dashboard creëert in Kibana. Dit webinar is ideaal voor mensen die niet bekend zijn met Kibana en op zoek zijn naar een voorbeeld hoe exploratie, visualisatie en dashboards werken in Kibana.

Meld u hier eenvoudig aan voor het Kibana webinar

Neem contact met ons op!

Wilt u ook maximaal rendement halen uit uw (on)gestructureerde gegevens met Elasticsearch? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat. Onze Solution Advisors staan klaar om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden die Elastic ook uw organisatie biedt.

 Neem NU contact met ons op!

Over Elastic

Opgericht in 2012 door de mensen achter de opensource projecten Elasticsearch, Kibana, Logstash en Beats, zijn de Elastic Stack en Elastic Cloud meer dan 350+ miljoen keer gedownload. Elastic wordt ondersteund door Benchmark Capital, Index Ventures en NEA met het hoofdkantoor in Amsterdam en Mountain View, Californië, en kantoren en medewerkers over de hele wereld.

Voor meer informatie, bezoek  http://www.elastic.co/.

Neem contact op

Jeffrey Stolker

Jeffrey Stolker

Open Source Solution Specialist