Vendoroplossingen
ForcePoint software voor uw mobiliteitsoplossingen
Introductie
Producten
Nieuws en promoties

COMPAREX is ForcePoint Platinum PartnerForcePoint introductie

In januari 2016 heeft Raytheon besloten de naam  Websense te veranderen in ForcePoint.

ForcePoint, opgericht in 1994, is marktleider in het beschermen van organisaties tegen de nieuwste cyberaanvallen en diefstal van gegevens. Hun uitgebreide beveiligingsoplossing TRITON combineert web security, e-mail security, mobile security en data loss prevention (DLP) tegen de laagste total cost of ownership. ForcePoint voorkomt datalekken, diefstal van intellectueel eigendom en handhaaft security compliance en best practices.

Wilt u meer weten over de ForcePoint software?

 Neem NU contact met ons op!

ForcePoint kerntechnologieën

Websense informatiebeveiligingsproducten zijn geïntegreerd om product management en product-upgrades te vereenvoudigen. Ze zijn gebouwd op drie ForcePoint technologieën:

  • TRITON architectuur ondersteunt web security, e-mail security, mobile security en data loss prevention (DLP) producten, die samen of afzonderlijk kunnen worden gekocht. Alle producten worden beheerd door een uniforme console.
  • ACE (Advanced Classification Engine) bevat real-time inline contextuele beveiligingen die composite risk scoring en predictive analytics gebruiken om de meest effectieve beveiliging te leveren.
  • ThreatSeeker Intelligence Cloud verenigt meer dan 900 miljoen endpoints, waaronder input van sociale media en analyseert 3-5 miljard aanvragen per dag in combinatie met ACE-beveiligingsmethoden.

Forcepoint nieuws

Een grootschalige branche-enquête kan verbazende en soms ook alarmerende resulteren opleveren. Het nieuwe rapport van het Ponemon Institute, “Exposing the Cybersecurity Cracks: A Global Perspective,” getiteld, is daarop geen uitzondering. Voor de wereldwijd bijna 5.000 professionals op het gebied van cybersecurity die in het kader van de enquête werden ondervraagd, zullen de bevindingen echter maar al te bekend overkomen.

"Exposing the Cybersecurity Cracks: A Global Perspective"

Uit het onderzoek blijkt dat de pogingen van de respondenten om hun organisatie te beschermen tegen cyberthreat het beste kunnen worden gekenmerkt als ‘ontoereikend’, ‘gefragmenteerd’ en ‘onzeker’.

Deze editie van de jaarlijkse enquête in opdracht van ForecePoint brengt de werkelijke oorzaken van deze zorgwekkende stand van zaken in kaart. Hier volgen enkele van de meest verontrustende bevindingen:

  • 57 procent van alle beveiligingsprofessionals betwijfelt of hun organisatie bestand is tegen geavanceerde aanvallen
  • 69 procent meent dat bedreigingen door de kieren van hun beveiligingssystemen kunnen binnensluipen
  • 53 procent denkt niet in staat te zijn om het verlies van gevoelige informatie te voorkomen
  • 80 procent geeft aan dat het management geen oog heeft voor het feit dat het verlies van vertrouwelijke informatie kan resulteren in omzetverlies.

Deze bevindingen vormen slechts het topje van de ijsberg. ForcePoint raadt u aan om het  volledige rapport (gratis na registratie) te lezen, zodat u zich een vollediger beeld kunt vormen van de actuele uitdagingen waarmee beveiligingsprofessionals worden geconfronteerd.